XSARUS ontwikkelt Voyado - Magento connector

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
15 augustus 2021

XSARUS heeft een extensie ontwikkeld tussen de systemen van Magento en Voyado. Deze technische oplossing ondersteunt, vergemakkelijkt en versnelt de integratie tussen de marketingsoftware van loyaliteitsplatform Voyado en het Magento e-commerce systeem (voor zowel Magento Open Source als Commerce).

Geavanceerde oplossing die Voyado naadloos verbindt met Magento

Kennis & ervaring van beide systemen

XSARUS heeft als implementatie- en business partner van zowel Magento als Voyado vergaande kennis van beide systemen. Op basis van deze ervaring en best practices is een extensie ontwikkeld en geïmplementeerd. Een oplossing waar Magento én Voyado gebruikers van kunnen profiteren.

De voordelen

Door Voyado te koppelen aan een Magento webshop (vanaf Magento 2.4), openen nieuwe deuren op het gebied van customer data en het opbouwen van klantloyaliteit; de specialisatie van het Voyado platform. Dankzij de connector vullen de twee systemen elkaar uitstekend aan en is het eenvoudiger om cruciale klantdata te centraliseren. Het centraliseren van klantdata is een must om het beste uit Voyado te kunnen halen. Dankzij de plugin, die wereldwijd door Voyado-klanten ingezet kan worden, is de integratie van Magento-data sterk versneld én vereenvoudigd.

De extensie kenmerkt zich door een aantal standaard onderdelen, onder andere op het gebied van contact- en transactie exports en transactionele communicatie.

Dankzij de plugin, die wereldwijd door Voyado-klanten ingezet kan worden, is de integratie van Magento-data sterk versneld én vereenvoudigd.

Contact export

De verschillende type contacten binnen de Magento webshop, waaronder subscribers, guests en members, worden via een plugin automatisch doorgestuurd naar Voyado. Wijzigt het adres van een member? Dan wordt deze informatie direct naar Voyado geëxporteerd, waardoor de klantinformatie ook op deze plaats altijd up-to-date is.

Transactie export en transactionele communicatie

Alle transacties vanuit Magento worden doorgezet naar Voyado, inclusief alle benodigde attributen om segmentatie op toe te passen. Ook is het eenvoudig om hier extra data aan toe te voegen. Gegevens als orderbevestigingen, verzendbevestigingen, annuleringen en retouren zijn via de plugin flexibel in te stellen en wijzigingen in de orderstatus komen via triggers in Voyado terecht. Ook is het mogelijk om binnen Voyado klantgerichte marketing automations toe te passen, zoals (klant)specifieke campagnes of promoties.