XSARUS behoort tot beste dienstverleners digitale transformatie

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
23 maart 2022

Vakblad MT/Sprout heeft in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam in kaart gebracht welke bedrijven de digitale transformatie in Nederland leiden en welke dienstverleners hen daarbij helpen. In de sector ‘Digital Marketing Agencies’ staat XSARUS in de categorie Expertise genoteerd als één van de beste dienstverleners met een maximale score van 4 sterren. Ook in de categorieën Samenwerking, Kwaliteit en Resultaten is XSARUS opgenomen met een mooie score van 3 sterren.

XSARUS ondersteunt al 22 jaar een groot aantal organisaties in hun digitale transformatie. Van strategie tot implementatie en van proces tot technologie. De laatste jaren hebben we naast E-commerce en PIM veel geïnvesteerd in de verdere groei van ons Digital Marketing domein. Met een Data Driven Marketing aanpak adviseren we organisaties over online groei, implementeren we waar nodig ondersteunende tools zoals BI-platforms en behalen we samen concrete resultaten. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Onze kwaliteiten worden onderstreept door deze mooie vermelding in de DX300.
Paul Kieviet, CEO XSARUS

MT/Sprout DX300-onderzoek

MT/Sprout (voorheen Management Team) is een online platform en vakblad voor ondernemers en leiders gericht op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. In het MT/Sprout DX300-onderzoek, gepubliceerd op 24 maart 2022, is de digitale transformatie van organisaties in Nederland gepeild. Welke organisaties lopen voorop in de digitale transformatie? En door welke dienstverleners wordt dit mogelijk gemaakt? In de ranking is vooral gekeken naar de samenwerking met klanten in digitale transformatietrajecten, de expertise van digitale dienstverleners, de kwaliteit van de uitvoering en de bijdrage die geleverd werd aan de bedrijfsresultaten. De resultaten zijn gebundeld in de DX300-gids.