XSARUS beste internetbureau van Nederland

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
11 december 2019

In de MT1000 van vakblad Management Team, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland, is XSARUS als beste uit de bus gekomen. In de categorie internetbureaus staat XSARUS bovenaan de landelijke lijst.

Zakelijke relaties van XSARUS beoordeelden het bureau op de drie inhoudelijke aspecten klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van uitvoering. Daarnaast werd gevraagd om XSARUS te waarderen op een schaal van 1 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”

Eerder dit jaar mochten we al een toppositie in de Emerce Top-100 lijst in de categorie Beste E-commercebureaus bekleden. Dat we nu ook een eerste plaats in de MT1000 in mogen vullen, bevestigt voor ons dat we de dingen die we doen ook op de goede manier doen.
Paul Kieviet, CEO van XSARUS

Over de MT1000

Het vakblad Management Team doet sinds 2001 jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers in Nederland. Het onderzoek is dit jaar uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal beoordeelden meer dan 5100 respondenten bedrijven in 58 verschillende categorieën. Alleen bedrijven waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.