XSARUS honkvast: drie jaar achter elkaar op 2de plaats in Emerce 100

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
28 april 2021

Ook dit jaar heeft Emerce een kwaliteitsonderzoek gepubliceerd over de 100 beste e-business bedrijven van Nederland: de Emerce 100. XSARUS staat al vijf jaar in de top. Maar dat niet alleen. De laatste edities bemachtigt XSARUS zelfs een gedeelde nummer twee positie in de categorie ‘beste e-commerce bureaus van Nederland’.

XSARUS en de andere deelnemende bedrijven zijn beoordeeld op de volgende criteria: kennis & know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Op schaal van 1 tot 7 scoort XSARUS maar liefst 5,5 ster, wat een halve ster hoger is dan vorig jaar. Een positieve ontwikkeling om trots op te zijn!

De uitkomst van dit onderzoek laat zien dat wij een gevestigde naam zijn in de e-commerce wereld. Ons doel is om onderscheidend te blijven in de groeiende digitale markt. Dit kunnen wij alleen bereiken door de gezamenlijke inspanning van onze klanten, partners en medewerkers. Dit resultaat geeft ons nog meer motivatie om deze trend door te zetten!
Paul Kieviet, CEO XSARUS

Meer over Emerce 100

Op 28 april 2021 is de zestiende editie van de Emerce 100 verschenen, een initiatief van Emerce dat sinds 1998 een welbekend multimediaal platform is binnen de bedrijfstak. De ervaringen van beslissers en experts uit de e-business- en marketingbranche worden in het onderzoek in kaart gebracht. In totaal hebben 1.481 respondenten de enquête ingevuld en zijn 998 bedrijven meegenomen in de analyse.