XSARUS in top 250 groeibedrijven van 2018

Ilona Droger
Ilona Droger
Senior Marketeer
4 april 2018

XSARUS is opgenomen in de Top 250 Groeibedrijven van 2018. XSARUS ontving dit keurmerk van het Erasmus Centre for Entrepeneurship.

De Top 250 Groeibedrijven wordt dit jaar voor het tweede jaar gepubliceerd en is op 28 maart jl. gepresenteerd in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Maxima. De lijst bestaat uit de 250 Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2017. Door de focus op personeelsgroei en omzet te leggen, onderscheidt de lijst zich van andere lijsten, waar vaak alleen naar omzet gekeken wordt. Enkel bedrijven die de afgelopen drie jaar een minimale jaarlijkse groei van 20% in omzet en/of werknemers realiseren, komen in aanmerking voor een notering in de Top 250.

Trots op notering in Top 250

XSARUS is blij verrast onderdeel uit te maken van de Top 250. Paul Kieviet, CEO: “We zijn erg trots dat we dit keurmerk ontvangen. Een groot compliment voor onze organisatie. We zijn niet bewust met groei bezig als doel op zichzelf, maar als je zorgt voor tevreden klanten en medewerkers gaat dat als het ware vanzelf.”

De Top 250 Groeibedrijven wordt jaarlijks gepubliceerd en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van Prof.dr. Justin Jansen, Academisch Directeur van ECE en Professor Corporate Entrepreneurship aan RSM. Het ScaleUp Dashboard is een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse snelgroeiende bedrijven.