XSARUS op nummer 2 in Emerce 100

Ilona Droger
Ilona Droger
Senior Marketeer
3 mei 2018

In de categorie beste e-commerce bureaus van Nederland

Voor het tweede jaar op rij staat XSARUS in de top 3 in de lijst van beste e-commerce bureaus van Nederland. In de Emerce 100, die op vrijdag 4 mei uitkwam, staat XSARUS dit jaar op nummer 2 in de categorie e-commerce bureaus. Een plaats gestegen ten opzichte van vorig jaar.

We zijn ontzettend blij met deze notering. Het bevestigt onze toppositie in de markt en die is dit jaar opnieuw gestegen. Een erg mooi resultaat.
Paul Kieviet, CEO XSARUS

Beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar. Overigens heet de lijst ‘Emerce 100’, maar bestaat deze allang niet meer uit slechts honderd bedrijven. Dit jaar zijn maar liefst 630 vermeldingen opgenomen. Het toont maar weer aan dat de e-businessmarkt groeiend is. Een vermelding in de lijst komt overigens niet zomaar tot stand: er is een minimale respons per bedrijf – en dus naamsbekendheid – voor nodig om überhaupt in de lijst opgenomen te kunnen worden. Hierdoor is een vermelding in de lijst al een prestatie op zich.

Dat maakt onze nummer 2 positie nog waardevoller. Het is erg mooi om te zien dat we zo’n landelijke naamsbekendheid hebben opgebouwd in onze branche. Dat we daarnaast door onze klanten en businesspartners zo hoog gewaardeerd worden is iets waar we erg trots op zijn.
Paul Kieviet, CEO XSARUS