XSARUS voor vierde jaar op rij in top van Emerce 100

Ilona Droger
Ilona Droger
Senior Marketeer
6 april 2020

Tweede plaats in categorie
E-commerce Bureaus

Met een 5-sterren score staat XSARUS voor het vierde jaar op rij hoog bovenaan in de lijst van beste E-commerce Bureaus in de Emerce 100. Dit keer op een gedeelde tweede plaats. De lijst, die samengesteld wordt op basis van beoordelingen van beslissers in e-business, is een belangrijke maatstaf in de groeiende e-businessmarkt.

Vorig jaar

Ten opzichte van vorig jaar, toen XSARUS ook een tweede plaats innam, lijkt de notering gelijkwaardig. Echter is het door een wijziging in de berekening van de eindlijst des te meer bijzonder dat XSARUS de positie vast weet te houden. Het minimale aantal beoordelingen dat nodig is om in de lijst te worden opgenomen, is verhoogd. Ook een groter aantal bedrijven deed mee aan het onderzoek, waardoor de concurrentie in de lijst toeneemt.

Mooi om te zien dat onze landelijke naamsbekendheid binnen de branche steeds groter wordt. Dat klanten en businesspartners ons daarnaast zo hoog waarderen, maakt dat we de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan, ook in deze roerige tijden.
Paul Kieviet, CEO XSARUS

Over de Emerce 100

Emerce is al sinds 1998 een zeer belangrijk multimediaal platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. In de speciale jaarlijkse Emerce 100 uitgave, publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in afgelopen jaar hebben beoordeeld. Binnen de categorieën ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ wordt op een 7-puntsschaal beoordeeld.