CloudSuite is een krachtig SaaS e-commerce platform, uitermate geschikt voor B2B-organisaties. De schaalbare software ondersteunt flexibele omnichannel e-commerce voor (inter)nationale groothandelaren en merkfabrikanten. Door de samenwerking met CloudSuite biedt XSARUS een goede e-commerce oplossing voor B2B-organisaties.

Waarom CloudSuite?

CloudSuite is een SaaS e-commerce platform dat specifiek ontwikkeld is voor groothandelaren en merkfabrikanten. CloudSuite is niet alleen een e-commerceplatform, maar biedt ook product informatie management, ordermanagement en contentmanagement mogelijkheden. CloudSuite heeft de flexibiliteit om meerdere shops te ondersteunen voor verschillende doelgroepen en kanalen, wat perfect aansluit op omnichannel wensen.

Ideale oplossing voor B2B e-commerce

CloudSuite blinkt uit in B2B e-commerce. Het platform biedt een breed scala aan standaard functionaliteiten die inspelen op complexe B2B-eisen. Zoals ondersteuning voor meerdere organisaties, verkoopkanalen, valuta’s en talen. Ook zijn er geavanceerde mogelijkheden rondom prijsstructuren en -afspraken op maat. Het systeem beschikt verder over gelaagde klantaccounts met verschillende gebruikersrollen, een essentiële functionaliteit voor B2B-organisaties. Hierdoor is CloudSuite het ideale e-commerce platform voor B2B-bedrijven om online stabiel en flexibel zaken te doen. Als webshopeigenaar heb je de volledige controle over alle webshops, assortimenten, prijzen, voorraden, klantgegevens en marketingcampagnes.

Demo aanvragen?
Zo ontdek je wat het platform voor jou kan betekenen.

Meer CloudSuite eigenschappen

 • Cloud-native SaaS-oplossing
  Met een uptime van 99,7% en 24/7 monitoring is CloudSuite een SaaS e-commerce platform waarmee je altijd beschikt over de laatste versie zonder zorgen over technisch serveronderhoud. Daarnaast heb je te maken met voorspelbare licentiekosten en maandelijks nieuwe functionaliteiten. Deze worden middels een automatische release uitgebracht; complexe upgrades en migraties zijn verleden tijd.
 • API-first benadering
  CloudSuite hanteert een API-first benadering, waardoor het goed integreert met bestaande ERP-systemen en andere bedrijfsapplicaties. Dit maakt het mogelijk om maatwerkoplossingen te creëren en (snel) nieuwe functionaliteiten toe te voegen.
 • Gebruiksvriendelijk CMS
  Zonder uitgebreide technische kennis is het mogelijk om in het CMS van CloudSuite aantrekkelijke webpagina’s op te bouwen. Dankzij de eigen beeldbank (DAM) is het mogelijk om deze pagina’s te creëren volgens de unieke look & feel van jouw organisatie.
 • Flexibele front-end
  De CloudSuite front-end is heel flexibel te beheren vanuit het platform. Is er behoefte aan veel vrijheid in de verschillende touchpoints van je webshop, de snelheid en de creativiteit? Dan is een headless implementatie van CloudSuite een ideale oplossing. XSARUS heeft door de jaren veel kennis en ervaring opgebouwd in headless e-commerce ervaring die we graag voor je inzetten.
 • Schaalbaarheid
  CloudSuite is ontworpen om mee te groeien met de behoeften van iedere organisatie, van kleine groothandelaren tot grote merkfabrikanten. Het platform kan worden aangepast en geconfigureerd om aan specifieke bedrijfseisen te voldoen, ongeacht de grootte of complexiteit van de operatie.

CloudSuite edities

CloudSuite heeft een reeks aan verschillende edities beschikbaar: Essentials, Professional en Enterprise. Een passend pakket voor iedere organisatie, afgestemd op het aantal orders, webshops en producten. Welke editie bij jouw B2B-organisatie past? Daar adviseren we je graag over.

CloudSuite & XSARUS

XSARUS is officieel partner van CloudSuite, een goede match. Samen leveren we kwaliteit en werken we nauw samen om tot de beste resultaten voor onze klanten te komen. Door de gecombineerde krachten met CloudSuite biedt XSARUS een uitgebreide e-commerce oplossing die perfect aansluit op de behoeften van B2B-organisaties.