Waarom SCAYLE?

SCAYLE is de B2B-divisie van ABOUT YOU Holding SE en de motor achter de gelijknamige Duitse online modewinkel. Wat SCAYLE heeft bewezen? Dat deze technologie zelfs een miljardenomzet aankan. De SaaS-oplossing is sinds 2017 ook breder beschikbaar gesteld. In Europa worden inmiddels 100 platforms van grote retailers en brands in het enterprise segment aangestuurd door SCAYLE. Zoals Tom Tailor, s.Oliver, Marc O’Polo, Deichmann Group, Fielmann en FC Bayern.

De SCAYLE technologie is gebaseerd op de vier principes: composable, API-first en een headless & cloud-native architectuur. Dit zorgt voor schaalbaarheid en maximale flexibiliteit; het systeem is eenvoudig aanpasbaar aan specifieke behoeften.

Marvin
Demo aanvragen?
Zo ontdek je wat het platform voor jou kan betekenen.
SCAYLE benadert moderne e-commerce architectuur op een praktische manier; de technologie komt perfect tot zijn recht in een headless en composable opzet. Maar beschikt ook over de juiste set out-of-the-box functionaliteiten, waardoor het uitermate geschikt is voor de omnichannel fashionbranche.
Bram Hoekman, CTO bij XSARUS

Functionaliteiten

Binnen het platform worden diverse e-commerce functionaliteiten aangeboden, waaronder Product Information Management, search & navigation en order management, met daarnaast aanvullende diensten als online marketing, van data-driven performance marketing tot influencer marketing. SCAYLE biedt ondersteuning voor diverse B2C-sectoren en beschikt over specifieke fashion- en lifestyle-gerelateerde features.

Voor de frontend is een template beschikbaar met alle essentiële functies die de time-to-market versnelt. Omdat het systeem composable is, kunnen modules snel aangehaakt worden, terwijl de kosten en inspanningen laag blijven. Ook maakt SCAYLE multi-shop management mogelijk op één centrale plaats voor alle kanalen.

E-commerce
Fashion & Lifestyle
Sports & Outdoor
Retail

Voor wie?

SCAYLE is de Commerce Engine voor snelgroeiende B2C-merken en retailers waarvoor deze aspecten belangrijk zijn:

  • Geavanceerde B2C functies
  • Internationalisatie
  • Verkoop via marktplaatsen
  • Omnichannel

SCAYLE is gericht op organisaties die hun internationale B2C-business willen laten groeien, door goed in te spelen op de wensen voor een bepaald land of bepaalde regio. Denk aan taal, sortering, valuta, magazijnen en vervoerders, maar ook klantenservice. Veel organisaties besluiten internationaal te gaan met SCAYLE. Niet voor niets lanceerde ABOUT YOU binnen twee jaar in 16 landen. Merken kunnen dankzij SCAYLE eenvoudig via marktplaatsen verkopen of een marktplaats worden en hebben daarbij diverse groeimogelijkheden. Daarnaast bevat SCAYLE ook functionaliteiten voor omnichannel commerce om online en offline kanalen soepel met elkaar te verbinden.