Waarom SCAYLE?

SCAYLE is één van de snelst groeiende enterprise commerce platforms ter wereld. SCAYLE is gebouwd door retailers voor retailers en is een volledig composable platform dat naadloos verbonden is via de gebruikersfinterface. De uitgebreide ready-to-use featureset omvat omnichannel en marketplace mogelijkheden en een headless storefront.

Het SaaS e-commerce platform is gebouwd met een headless en API-first architectuur, wat migratie versnelt en flexibele aanpassing mogelijk maakt. SCAYLE's uitgebreide featureset omvat: promoties, abonnementen, PIM, shop management, checkout en order management. Alle functies zijn naadloos met elkaar verbonden dankzij de next-gen user interface, waardoor retailers unieke klantervaringen kunnen creëren en kunnen opschalen, zo snel als ze willen.

SCAYLE is het enige platform dat is gebouwd door en voor retailers. Ontstaan vanuit de ABOUT YOU Group, één van Europa's grootste online modewinkels, en vandaag de dag nog steeds de drijvende kracht achter de groep. Met retail verweven in het DNA stelt SCAYLE 's werelds grootste retailmerken in staat om beter te presteren dan de markt.

Marvin
Demo aanvragen?
Zo ontdek je wat het platform voor jou kan betekenen.
SCAYLE benadert moderne e-commerce architectuur op een praktische manier; de technologie komt perfect tot zijn recht in een headless en composable opzet. Maar beschikt ook over de juiste set out-of-the-box functionaliteiten, waardoor het uitermate geschikt is voor de omnichannel fashionbranche.
Bram Hoekman, CTO bij XSARUS
Van Tilburg
Onderscheidend vermogen versterkt met SCAYLE e-commerce platform
Bekijk case
Van Tilburg

Voor wie?

SCAYLE is de Commerce Engine voor snelgroeiende B2C-merken en retailers waarvoor deze aspecten belangrijk zijn:

  • Geavanceerde B2C functies
  • Internationalisatie
  • Verkoop via marktplaatsen
  • Omnichannel

SCAYLE is gericht op organisaties die hun internationale B2C-business willen laten groeien, door goed in te spelen op de wensen voor een bepaald land of bepaalde regio. Denk aan taal, sortering, valuta, magazijnen en vervoerders, maar ook klantenservice. Veel organisaties besluiten internationaal te gaan met SCAYLE. Niet voor niets lanceerde ABOUT YOU binnen twee jaar in 16 landen. Merken kunnen dankzij SCAYLE eenvoudig via marktplaatsen verkopen of een marktplaats worden en hebben daarbij diverse groeimogelijkheden. Daarnaast bevat SCAYLE ook functionaliteiten voor omnichannel commerce om online en offline kanalen soepel met elkaar te verbinden.

SCAYLE wordt ingezet door internationale marktleiders, waaronder Manchester United, DEICHMANN, Snipes en Marc O'Polo. Met SCAYLE's intuïtieve, aanpasbare commerce platform zijn zij complexiteit de baas zijn en creëren ze de best mogelijke klantervaringen.