Spotler is software voor geavanceerde e-mail marketing automation. Met Spotler is het mogelijk om zelf snel en eenvoudig nieuwsbrieven, automatische campagnes in te richten en zo het maximale uit je e-mail marketing te halen.

Waarom Spotler?

Succesvolle e-mail marketing is meer dan alleen het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Spotler biedt uitgebreide features om met de doelgroep te communiceren.

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en kan onder andere gebruikt worden door communicatie-professionals voor het regelmatig versturen van mailings, maar ook door doorgewinterde e-mail marketeers voor het inrichten van automatische campagnes.

Spotler kan geïntegreerd worden met veel bekende CRM-systemen, webshop-software en customer data platformen. Door real-time synchronisatie van data, worden segmentaties en personalisatie nog gerichter en de communicatie nog relevanter. Hierdoor verbetert de conversie en daarmee dus ook de Return On Investment van de inzet van de e-mailmarketingsoftware.

Spotler kenmerken:

  • Uitbereide begeleiding
  • Consistent en overzichtelijk
  • Smooth integratie met CRM-systemen, webshopsoftware en CDP's
  • Volledig AVG compliant
  • Gebruiksvriendelijk
  • Marketing Automation features

Meer weten over Spotler?

Op een professionele en persoonlijke manier communiceren met klanten: onze consultants denken graag mee over de toevoeging of optimalisatie van een e-mail marketing automation tool als Spotler in het bestaande e-commerce landschap. Neem vrijblijvend contact met ons op.