Waarom Tweakwise?

Tweakwise is een geavanceerde tool die waarde kan toevoegen op het gebied van on-site search, merchandising en aanbevelingen voor een gepersonaliseerde shopervaring. Verhoog met deze tool relevantie voor bezoekers, klanttevredenheid en bovenal conversie.

Tweakwise is platform onafhankelijk en kan via API koppelingen met belangrijke e-commerce platforms en andere online systemen geïntegreerd worden. Denk bijvoorbeeld aan ERP- en kassasystemen of feedmanagement tools.

De Tweakwise site search functionaliteit verzekert goede en relevante resultaten voor bezoekers. De zoekfunctie corrigeert automatisch spelfouten en herkent synoniemen. Met categorie- en productgebaseerde suggesties worden zoekopdrachten automatisch aangevuld.

Merchandising

Het tonen van de juiste producten op productoverzichtspagina’s heeft een conversie verhogend effect. Met behulp van Tweakwise is het mogelijk om te zorgen voor een optimale volgorde en filtering van producten. Gebruik hiervoor parameters zoals marge, voorraad en conversiepercentages om multidimensionale formules te bouwen. Stel zelf filters samen en begeleid klanten door het aankoopproces met de Guided Selling functionaliteit.

Aanbevelingen

Productaanbevelingen zijn goed voor tien tot dertig procent van de omzet van webwinkels. Met passende aanbevelingen kun je bezoekers verleiden om meer producten te kopen, wat ten gunste komt van de gemiddelde orderwaarde. Zo kunnen producten uitgelicht worden op de homepage, productoverzichtspagina’s of in de winkelwagen en kun je tot op productdetailniveau invloed uitoefenen op de cross- en up-sell.

Personalisatie

Bezoekers een customized winkelervaring bieden wordt steeds meer de norm. Klanten raken gewend aan gepersonaliseerde feeds. Zet gebruikersdata als ‘eerder gekocht’, ‘laatst bekeken’ of een andere metric, slim in om de shopervaring te personaliseren. De Tweakwise personalisatie functionaliteiten kunnen geïntegreerd worden met andere oplossingen om conversie verder te stimuleren.

Meer over Tweakwise of andere tools?

Ons Digital Marketing team vertelt graag meer over Tweakwise, maar ook over on-site search en personalisatie in algemene zin. Neem vrijblijvend contact met ons op.