Op zoek naar een oplossing om klantloyaliteit te verhogen? Optimaliseer loyaliteitsprogramma's en breng customer journeys in kaart met Voyado, een door AI aangedreven marketing automation en CRM-platform.

Waarom Voyado?

Voyado is een zeer compleet loyaliteitsplatform voor retailers en brands. Het combineert klantgegevens met hoogstaande analyse- en communicatietools, zodat klantconversaties optimaal gepersonaliseerd kunnen worden. Hoe werkt dat?

Voyado is een Customer Data Platform (CDP). Het is dus niet enkel een CRM-systeem, een e-mailmarketing of loyaltyprogramma, maar een sterke combinatie van zes disciplines:

  1. CDP / CRM
  2. Insights
  3. Loyalty
  4. AI & Predictions
  5. Campaigns
  6. Marketing Automation
Aart
Demo aanvragen?
Zo ontdek je wat het platform voor jou kan betekenen.

Customer Data Platform (CDP)

Voyado verzamelt klant informatie vanuit elk touchpoint - online, offline en van externe bronnen - en structureert deze in de cloud. Het AI-gestuurde dataplatform biedt een 360-graden beeld van alle klanten. Door het samenstellen van micro-segmenten kan een enorm relevante, gepersonaliseerde boodschap ontwikkeld worden.

Insights

Data is niets zonder analyse. Voyado produceert gedetailleerde rapporten over het klantgedrag. De rapporten variëren van gemiddelde aankoopwaarde tot bezoekfrequentie tot verkoop per product. Met deze inzichten kunnen marketinginspanningen geëvalueerd en nieuwe trends en segmenten geïdentificeerd worden. Wanneer er al analysetools als Power BI of QlikView in gebruik zijn kunnen deze geïntegreerd worden.

Loyalty

De beste klant is een loyale en betrokken klant. Met Voyado kunnen klanten realtime beloond worden voor hun loyaliteit. Bijvoorbeeld met behulp van gamificationtools of vouchers. Misschien wordt een klant die een bepaald puntenniveau bereikt op een gegeven moment Gold Member, of worden klanten aangezet om een service te gebruiken, zodat ze de winkel bezoeken? Het is binnen Voyado allemaal in te richten.

Groei & Optimalisatie
Fashion & Lifestyle

AI & Predictions

AI is de toekomst. Door gebruik te maken van de AI-features van Voyado, krijg je automatisch inzicht in voorspellende waarden die zorgen dat je jouw klanten proactief kunt benaderen. Door de enorme database (75 biljoen contacten) waarover Voyado beschikt te combineren met AI, is het mogelijk automatisch voorspellende waarden te genereren. Uit deze voorspellingen kun je bijvoorbeeld opmaken hoe lang een klant loyaal zal blijven, een specifieke customer lifetime value, relevante productaanbevelingen, favoriete merken en verzendtijd optimalisaties per klant.

Campaigns

De Voyado Campaign Engine maakt gebruik van de klantsegmenten die in Voyado Customer Cloud zijn aangemaakt. Op deze manier kunnen op maat gemaakte berichten eenvoudig naar elke klant gestuurd worden. Voyado stuurt de campagnes via e-mail, sms of social media naar de gesegmenteerde doelgroepen.

Binnen Voyado is het succes van de campagnes snel in te zien. Ook kunnen berichten vooraf getest worden en wordt direct inzichtelijk welk bericht het hoogste ROI heeft voor elk segment. Dankzij de POS- en e-commerce-integratie is zowel het online als offline klantgedrag inzichtelijk.

Marketing Automation

De data uit de Voyado Customer Cloud biedt enorm veel kennis om de customer lifecycle volledig te kunnen te beheren. Met nauwkeurig gedefinieerde klantsegmenten -en dankzij het AI-aangedreven platform met voorspellende analyse- kunnen intelligente, geautomatiseerde boodschappen gecreëerd worden met relevantie informatie. Of het nu een consument is die aan het begin van de customer lifecycle staat, of een ontzettende trouwe klant.