Heb jij als omnichannel retailer te maken met voorraad- en orderproblemen die de cashflow beperken, opslagkosten verhogen of zorgen voor teveel nee-verkopen en dus omzetverlies? Meld je dan aan voor de rondetafelsessie met experts Bram Hoekman (XSARUS – TableTop) en Peter Fun (WAIR) en ontdek hoe jouw uitdaging een succesverhaal wordt.

Ben jij erbij?
Meld je direct aan voor de rondetafelsessie

Praktische informatie

Programma

  • Ontvangst: 10.00 uur
  • Rondetafelsessie: 10.30 uur tot 12.00 uur
  • Lunch: 12.00 uur

Na de rondetafelsessie is er de mogelijkheid om, onder het genot van een lunch, verder te sparren met mede omnichannel retailers en met experts Bram Hoekman (XSARUS - TableTop) en Peter Fun (WAIR).

Ga naar huis met waardevolle inzichten, ervaringen van andere retailers en slimme oplossingen voor jouw voorraad- en orderuitdaging, die toepasbaar zijn in jouw organisatie.

Jouw omnichannel ambities waarmaken

TableTop Order Management heeft de oplossing om jouw omnichannel ambities te verwezenlijken. Behoefte aan real-time voorraadinzicht? En eenvoudig alle orders valideren op één centrale plaats? Of klanten een nauwkeurige leverbelofte geven? TableTop heeft antwoord en Bram Hoekman vertelt je graag meer tijdens de rondetafelsessie.

96% nauwkeurige verkoopprognose

Met de AI-driven oplossing van WAIR heb je voor ieder verkoopkanaal de perfecte voorraad liggen. De 96% nauwkeurige AI verkoopprognose zorgt ervoor dat jouw voorraad in de juiste hoeveelheden wordt gedistribueerd, aangevuld en herverdeeld over verschillende (online) verkooplocaties. Peter Fun van WAIR vertelt je er meer over tijdens de rondetafelsessie.