Overweeg je een nieuw e-commerce platform? Of wil je het bestaande platform optimaliseren en uitbouwen? Met een goed doordachte digital commerce strategie geef je richting. Want waar wil je staan over 3 tot 5 jaar? Welke doelen en ambities liggen er voor jouw online of omnichannel business? Headless. Composable. De mogelijkheden zijn eindeloos om jouw IT-landschap optimaal in te richten. Zodat je bereikt wat jij voor ogen hebt. Groei, klanttevredenheid, efficiëntieverbetering.

Een uniek en gebruiksvriendelijk e-commerce platform: allesbepalend. Presenteer jouw aanbod op de best mogelijke manier en verzeker klanten van een optimale customer experience. Ondersteund door het juiste e-commerce systeem, naadloze integraties en slimme technologie. Dit valt of staat met een ijzersterk partnership. Samen digitale uitdagingen omzetten naar succesverhalen? Dit doen we al meer dan 24 jaar. Van strategie tot implementatie. En verder.

Voldoet jouw platform niet meer? Tijd voor verandering!
Download whitepaper
Gijs Hoondert
Gijs Hoondert
Senior Implementatie Consultant
Whitepaper
De schaalbaarheid, stabiliteit, creativiteit en het gebruiksgemak van het nieuwe e-commerce platform én de samenwerking met XSARUS zorgt ervoor dat we vol vertrouwen kunnen werken aan onze doelen en ambities.
Marcel Vermeulen, CTO bij Profuomo

Digital Commerce Strategie

Je kunt als retailer, brand, groothandel of fabrikant simpelweg niet zonder; een doordachte strategie achter jouw online business. Sla een brug tussen doelen en aanpak. Zijn je bedrijfsdoelen en ambities scherp en een duidelijke stip aan de horizon? Vraag je regelmatig af waar je online wilt staan over 3 tot 5 jaar. Of producten en diensten nog wel aansluiten bij de klantbehoefte.

Jouw klant als drijfveer

Kom tegemoet aan óf overtref de verwachtingen van je klanten. Langdurige klantrelaties, brengen je verder. Zorg voor naadloze en persoonlijke klantervaringen. Met de juiste tools in jouw e-commerce landschap is dit mogelijk. Een geïntegreerde klantervaring over alle touchpoints heen. Online, offline of omnichannel. Want, shoppen is beleving. En veel meer dan een transactie. Dit brengt uitdagingen met zich mee: onder andere op het gebied van design & CX. Maar ook op het terrein van personalisatie, marketing automation en customer loyalty.

Trotse e-commerce partner vanBekijk alle klanten
Norah
Van den Assem
Eijerkamp
Profuomo
Dille & Kamille
Zusss
Van Tilburg
Sissy-Boy
Sacha
Roobol
Bomont
Oil & Vinegar

IT-architectuur

Heb je goed zicht op jouw totale business en IT-architectuur? Welke rol neemt het e-commerce platform in ten opzichte van het ERP, WMS, OMS, CRM, BI? Het digital commerce domein raakt vele systemen, die elk hun eigen historie hebben en niet altijd even al gemakkelijk te vervangen zijn. Je wilt dat de juiste applicaties en tools, in de juiste onderlinge samenhang jouw digital commerce strategie ondersteunen. Kies je voor best-of-suite of best-of-breed? Waar je bij best-of-breed voor ieder domein of specifieke functionaliteit de beste tool of integratie kiest. Onze architecten ontwerpen graag verschillende scenario’s die variëren in scope, impact en technische en organisatorische risico’s. En zorgen dat de architectuur toekomstgericht is en jouw business versnelt.

E-commerce
E-commerce
Insight
Help! Mijn e-commerce platform is verouderd, wat nu?
Melanie Koppenaal
Melanie Koppenaal
Accountmanager

E-commerce platforms

Centraal in een succesvolle commerce strategie: het e-commerce platform. Het stelt je in staat om jouw producten of diensten te verkopen, transacties te verwerken en de hele online winkelervaring te faciliteren. Is je bestaande e-commerce platform aan vervanging toe? Het keuzeproces voor een nieuw commerce platform kan complex zijn. Vaak is er sprake van een monolithische situatie, waarbij een standaard platform een flinke dosis maatwerk bevat. Idealer is als een nieuw platform open en schaalbaar is en elementen makkelijk vervangbaar zijn.

Het juiste commerce platform, voor jou

Door onze partnerships met e-commerce platforms SCAYLE, Adobe Commerce, Magento Open Source, Shopware, CloudSuite en BigCommerce bieden we een diversiteit aan technische oplossingen. Door de jaren heen hebben onze klanten mooie successen behaald met deze platforms. Samen bepalen we welk systeem het meest geschikt is voor jouw business case óf helpen we je meer uit het bestaande platform te halen. Zodat je optimaal profiteert van de mogelijkheden die het gekozen platform, en aangrenzende systemen, biedt.