TableTop

TableTop is een geavanceerd e-commerce platform voor de realisatie van de meest uitgebreide omnichannel ambities. Het platform is in gebruik bij meer dan 120 organisaties in de Benelux.

Maatwerk

TableTop leent zich uitermate goed voor vraagstukken waarin standaard software niet voldoet of te veel concessies van de organisatie zou vereisen. Veel organisaties die TableTop gebruiken roemen de mogelijkheden om offline en online processen echt op maat te kunnen realiseren. Wanneer er bijvoorbeeld een complex samenspel bestaat tussen winkels, magazijnen, logistieke processen enerzijds, en bestaande ERP-, POS-, PIM- of CRM-systemen anderzijds, is TableTop het ideale platform.

Modules en functionaliteit

Het platform omvat een rijke set aan modules en functionaliteit in onder andere de volgende domeinen:

  • Order Management
  • Fulfilment Management
  • Warehouse Management
  • Merchandising, Instore, Loyalty
  • Content Management
  • Integratie laag naar bijv. ERP, POS, PIM, Marketing automation, BI.

Het betreft halffabricaten, die een enorme footprint aan kennis en ervaring vertegenwoordigen uit de meest uiteenlopende sectoren. Kort samengevat, het beste uit twee werelden: een heel brede set aan standaard functionaliteit, en tegelijk is 100% customization mogelijk. TableTop is daarom de op maat gesneden oplossing in een complex, veeleisend landschap.

Zowel de retour- en logistieke processen als een vernieuwd en geavanceerd uitleverproces met scanmethode verlopen via TableTop.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.