Psst... Developer!

Waarom blijven zitten als je ook next level kunt ontwikkelen?

Maak kennis & vlieg!

Fasten your seatbelts! Ook werken bij één van de tofste e-commerce bureaus van Nederland? Jouw development carrière kan een hoge vlucht nemen bij XSARUS. Een greep uit onze uitdagende vacatures:

Vrijblijvend kennismaken

Vliegen

Kom bij XSARUS op kennismakingsgesprek voor één van de uitdagende functies en je wordt direct beloond voor je enthousiasme.

Jouw beloning

Je krijgt van ons een spectaculaire vlucht in een zweefvliegtuig boven het mooie Zeeuwse of Flakkeese landschap (om alvast een beetje te wennen). We hopen natuurlijk dat deze kennismaking je goed bevalt en dit een positief vervolg krijgt. En waarom blijven zitten als je ook kunt vliegen? Wij zijn ready for take-off. Jij ook?

Zij (blijven) vliegen bij XSARUS

Lees hier de persoonlijke verhalen van onze collega's Alexander, Marco en Arjo. Zij vliegen alledrie al meer dan 10 jaar bij XSARUS en hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Alexander

Alexander

Senior Developer & Technical Architect

‘’Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik kan inspelen op de innovatie die gaande is op het gebied van headless commerce architectuur en mezelf kan verdiepen in performance vraagstukken en nieuwe tools en technologieën.’’

Bekijk zijn carrièrevlucht
Marco

Marco

Lead Developer

‘’Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.’’

Bekijk zijn carrièrevlucht
Arjo

Arjo

E-commerce Consultant & Teamlead

''In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot e-commerce consultant & team lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.''

Bekijk zijn carrièrevlucht

We zijn een warm bedrijf, waar we elkaar horen en zien. Tevreden klanten en medewerkers, daar doen we het uiteindelijk voor. Een gevleugelde uitspraak bij XSARUS is inmiddels: we zijn samen onderweg. We bereiken onze doelen echt met elkaar.

Boek nu jouw kennismaking

Interesse in een kennismakingsvlucht? Laat hier je gegevens achter.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.