Psst... Developer!

Waarom blijven zitten als je ook next level kunt ontwikkelen? En als je ook kunt vliegen?

Zij (blijven) vliegen bij XSARUS

Lees hier de persoonlijke verhalen van onze collega's Alexander, Marco en Arjo. Zij vliegen alledrie al meer dan 10 jaar bij XSARUS en hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Alexander

Senior Developer & Technical Architect

‘’Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik kan inspelen op de innovatie die gaande is op het gebied van headless commerce architectuur en mezelf kan verdiepen in performance vraagstukken en nieuwe tools en technologieën.’’

Bekijk zijn carrièrevlucht

Marco

Lead Developer

‘’Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.’’

Bekijk zijn carrièrevlucht

Arjo

E-commerce Consultant & Teamlead

''In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot e-commerce consultant & team lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.''

Bekijk zijn carrièrevlucht

Ook naar grote hoogte vliegen?

En werken bij één van de tofste e-commerce bureaus van Nederland? Zie hier een greep uit onze uitdagende vacatures:

zweefvliegtuig

Kom kennismaken & ga vliegen!

Fasten your seatbelts! Jouw development carrière kan een hoge vlucht nemen bij XSARUS. Kom bij ons op kennismakingsgesprek voor één van de uitdagende functies en je wordt direct beloond voor je enthousiasme.

Jouw beloning is namelijk een spectaculaire vlucht in een zweefvliegtuig. We hopen natuurlijk dat deze kennismaking je goed bevalt en dit een positief vervolg krijgt. En waarom blijven zitten als je ook kunt vliegen? Wij zijn ready for take-off. Jij ook? Vul het formulier hieronder in en boek je kennismaking.

Nog niet klaar voor deze vlucht, maar wil je de volgende keer misschien wel instappen? Laat dan via onderstaande button je gegevens achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden als er nieuwe vacatures zijn.

Bewaar voor later

Boek nu je kennismaking

Interesse in een kennismakingsvlucht? Laat hier je gegevens achter.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.