Jeroen, onze Lead Developer / Operational Lead is alweer 12,5 jaar bij XSARUS in dienst. Wat zorgt ervoor dat Jeroen na al die jaren nog steeds met plezier bij XSARUS werkt? Je leest het hier.

Waarom heb je 12,5 jaar terug gekozen voor XSARUS als werkgever?

"Toen ik 12,5 jaar geleden voor XSARUS koos, werd ik enthousiast van de werksfeer, de warmte van het bedrijf en het feit dat je hier geen nummertje bent. Nu, met bijna honderd collega's, is dat gevoel precies hetzelfde gebleven. De cultuur is nooit veranderd."

Waarin ben je afgelopen jaren het meest gegroeid?

"Ik ben als developer gestart en geleidelijk doorgegroeid naar operational lead. Ik had nooit de dringende ambitie om door te groeien en ik heb mijn groeipad nooit helemaal voor mezelf uitgestippeld. Het gebeurde gewoon, geleidelijk en natuurlijk. Daarbij heb ik altijd de vrijheid gekregen om te leren, zelf dingen uit te zoeken en fouten te maken. Altijd met de juiste ondersteuning van XSARUS."

Wat is je favoriete project?

“Ik heb al voor veel mooie klanten mogen werken zoals: SuperTrash, Omoda, Travelbags en nog veel meer. De band die je opbouwt met de klanten vind ik erg leuk, daar krijg ik energie van. Een specifiek project waar ik mooie herinneringen aan over heb gehouden? Dat is dan toch wel het eerste project met Sacha. Het was hectisch, uitdagend, maar uiteindelijk onvergetelijk door de nauwe band die we met de klant opbouwden en de manier waarop we als een hecht team met Sacha samenwerkten."

Ook voor toffe klanten werken?
Zoals Sacha, Eijerkamp, The Sting, Dille & Kamille en nog veel meer

Wat is je favoriete herinnering?

"Dat zijn toch wel de momenten met collega’s waar ik dan als eerste aan denk. Als ik een favoriete herinnering moet kiezen is dat zeker weten het eerste wintersportuitje, misschien al wel 10 jaar geleden."

Hoe ziet je toekomst eruit bij XSARUS?

“Mijn doel is om ons TableTop Order Management systeem nóg beter op de kaart te zetten. Er liggen op dat gebied nog genoeg kansen en mogelijkheden, dus ik hoef niet stil te zitten. Aan uitdaging geen gebrek!"