In 2015 maakte ik de overstap naar XSARUS, een grote stap ten opzichte van mijn vorige consultantfunctie. Destijds zat ik bij grote organisaties gedetacheerd en werkte ik regelmatig in het buitenland. Maar ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Klaar voor een nieuwe rol waarin ik geen pion in een groot geheel meer was, maar waarin ik daadwerkelijk verschil kon maken. Dat heb ik bij XSARUS gevonden.

Ik ben van A tot Z betrokken bij de implementatieprojecten, vanaf de eerste kick-off tot de laatste gebruikerstraining. Dit zorgt voor een gevoel van trots bij ieder go-live moment: samen hebben we het weer voor elkaar gekregen en ik heb daar een significante bijdrage aan kunnen leveren!
Maarten, Senior PIM Implementatie Consultant bij XSARUS

De start van het PIM-avontuur

Ik ging aan de slag als consultant. Het allereerste PIM-project kwam net om de hoek kijken en was volledig nieuw terrein voor mij en voor XSARUS. Ik kijk terug op een mooie tijd waarin ik samen met Bram (CTO) kon pionieren op dit nieuwe domein. Een tijd waarin we veel hebben geleerd!

Van eerste contact tot lange relatie

De eerste PIM-projecten, waaronder voor klanten als Sacha en Wehkamp, kan ik me nog goed herinneren. Met veel plezier werkten we dag in dag uit door om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ondertussen is het klantenbestand veel verder uitgebreid; van fietsfabrikant tot fashionretailer. Soms werk je op één dag wel voor zes klanten tegelijk, iets waar ik in het begin aan moest wennen. Maar deze afwisseling houdt het leuk en de hechte relaties die ik heb opgebouwd met mijn klanten én collega’s voegen veel waarde toe aan mijn werk.

Maarten
Maarten
Ook werken in ons team?
Ontdek welke functie bij jou past

Samen iedere dag een stapje beter

Ik vind het tof dat er bij XSARUS een echte ondernemersmentaliteit heerst. Samen werken we aan de groei en winstgevendheid van de organisatie. We zijn continu bezig met het professionaliseren en optimaliseren van onze werkprocessen en proberen iedere keer een stapje beter te worden. En dat doen we samen, als een team.

Ondanks dat XSARUS groeit, blijft er één ding onveranderd: we staan voor elkaar klaar. Op het werk, maar ook in persoonlijke situaties. Hierdoor voelt het hecht, persoonlijk en klein. Iedereen is respectvol en behulpzaam. Zo sta je er nooit alleen voor.
Maarten, Senior PIM Implementatie Consultant bij XSARUS
XSARUS DNA blijft onveranderd

Het DNA van XSARUS is nooit veranderd en ik merk dat de organisatie daar ook tijd en energie in steekt. Er is aandacht voor het thuisfront met cadeautjes en kaartjes op bijvoorbeeld de verjaardag van mijn vrouw. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals het jaarlijkse zomeruitje en de Plug & Play events. En de collega’s staan voor elkaar klaar. Ook in moeilijke periodes. Ons welzijn staat op nr. 1, dat voel je!