Al een aantal jaar werk ik met veel plezier bij XSARUS. Hoe dat komt? Door de fijne cultuur, de ontwikkelmogelijkheden en de hoogwaardige klanten waarvoor ik mag werken. Aan uitdaging geen gebrek. Naast mijn rol als Lead Developer & Tech Lead, geef ik als gastdocent regelmatig les op de middelbare school om de jongere generatie te enthousiasmeren over ons werk.

Bij XSARUS heb ik mijn ideale mix gevonden: in mijn leidinggevende rol als Lead Developer kan ik nog steeds dicht bij mijn passie blijven. En dat is programmeren. XSARUS denkt mee om mijn functie vorm te geven op een manier die het best bij mij past.
Marco, Lead Developer en Tech Lead bij XSARUS
Mijn passie achterna

In 2018 ben ik gestart bij XSARUS als senior developer en was ik voornamelijk bezig met de doorontwikkeling van webshops op ons eigen toenmalige e-commerce platform Tabletop. T oen ik erachter kwam dat mijn passie ergens anders lag, kreeg ik alle vrijheid en ruimte om de overstap te maken naar een ander team binnen XSARUS. In dit team focussen we ons op Magento en binnen no-time groeide ik door naar Lead Developer & Tech Lead.

Hoe langer je in het vak zit, hoe minder uitvoerend werk je vaak gaat doen. Gelukkig krijg ik bij XSARUS alle vrijheid om daar mijn eigen draai aan te geven. Ondanks dat ik als lead developer een leidinggevende rol heb, zorg ik ervoor dat ik zoveel mogelijk blijf programmeren. Uiteraard hebben we richtlijnen en processen, maar XSARUS geeft mij genoeg ruimte om zelf invulling te geven aan mijn functie.

Marco

Professionaliteit en hoogwaardige klanten

De professionaliteit en het niveau van XSARUS zorgt voor genoeg uitdaging. Ik zie vlug de impact van ons werk. Zo hebben we onlangs voor een klant een voorgesteld product (schoenverzorgingsproduct) toegevoegd bij het bestellen van een paar schoenen. Dit heeft ervoor gezorgd dat die klant in één maand direct duizenden van die producten meer verkocht. Dat is gaaf en geeft veel motivatie om weer een nieuwe doorontwikkeling te realiseren.

Ook werken in ons team?
Ontdek welke functie bij jou past

Waarom ik met plezier bij XSARUS werk

De cultuur draagt zeker bij aan mijn werkplezier. Bijna iedereen heeft contact met de directie en ondanks dat we hard groeien, voelt XSARUS nog steeds als een platte organisatie. Collega’s kennen elkaar goed en we lopen elkaar niet zomaar voorbij zonder een praatje te maken. Ook tijdens de lunch of vrijdagmiddagborrel is het altijd erg gezellig!