In 2008 ben ik begonnen als developer bij XSARUS. Destijds focuste ik nog op maatwerkapplicaties die onder andere gebruikt werden in de zorg. Maar e-commerceplatforms werden een steeds groter deel van de projecten binnen XSARUS, dus als snel maakte ik de overstap. Ondertussen mag ik voor klanten in heel Nederland en België webshops functioneel tot in de puntjes verzorgen.

De gemoedelijke sfeer en de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling waardeer ik enorm. Dit zorgt er onder andere voor dat ik al meer dan 15 jaar bij XSARUS werk.
Marco, Lead Developer bij XSARUS
Vrijheid voor ontwikkeling

Door de jaren heen ben ik van developer doorgegroeid naar Lead Developer, een functie met veel klantcontact. Binnen XSARUS heb ik alle vrijheid gekregen om verder te ontdekken en nieuwe rollen uit te proberen. Zo ben ik nog een tijdje teamleider geweest in ons beheerteam. Dit team richt zich specifiek op servicedesk werkzaamheden voor onze klanten. Inmiddels ben ik weer een aantal jaar terug in de positie van Lead Developer, hier ligt mijn passie. Daarnaast heb ik veel cursussen kunnen volgen en certificeringen behaald.

Marco

Samenwerken aan mooie resultaten

In mijn functie werk ik samen met collega developers, digital marketeers, klanten en systeembeheerders die allemaal hun 'eigen taal' spreken. Het mooie is dat iedereen naar een project kijkt vanuit eigen inzicht of specialisme, dit komt vervolgens samen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op technisch gebied supersnel, waardoor geen dag hetzelfde is. Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat, ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.

Marco
Ook werken in één van onze development teams?
Ontdek welke functie bij jou past!
Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.
Marco, Lead Developer bij XSARUS
Waarom ik met plezier bij XSARUS werk

Voor mij draait het om groei en ontwikkeling en daarvoor is genoeg ruimte bij XSARUS. Ik heb veel cursussen en certificeringen kunnen volgen afgelopen jaren. Er wordt naast je technische ontwikkeling ook goed gekeken naar het sociale aspect voor werknemers. Ik vind dat er bij XSARUS een gemoedelijke en informele sfeer heerst, waar ik me heel prettig bij voel. Er wordt dagelijks verse lunch verzorgd die we met elkaar nuttigen in de kantine of op ons (zonnige) terras. Ook worden er regelmatig 'buitenschoolse activiteiten' met collega’s georganiseerd, erg gezellig!