Bij XSARUS weten we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Daarom doen we er alles aan om het werken bij ons nóg leuker te maken. We willen dat iedereen elke dag met een glimlach naar het werk komt en zich gewaardeerd voelt.

Om te beginnen, wordt elke dag voor een goede verse lunch gezorgd. We lunchen dan ook elke dag samen, zodat je ook met collega’s uit andere teams kunt bijkletsen tijdens een heerlijke maaltijd.

Maar er is meer dan alleen lekker eten. We dagen je graag uit voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis. Of leef je uit op de Xbox of piano.

Wekelijks hebben we een gezellige VrijMiBo

Een perfect moment om de werkweek af te sluiten en het weekend in te luiden met je collega’s.

Naast ontspanning en gezelligheid besteden we ook tijd aan teambuilding. We organiseren regelmatig leuke team- en bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een spannende escape room, een sportief evenement (zoals het klimbos, een wielertoer of strandactiviteiten) of een gezellige barbecue. Er zijn genoeg mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen! Heb je zelf een bepaalde hobby, sport of interesse? Ook jij als collega mag activiteiten organiseren vanuit onze Plug & Play groep om anderen te enthousiasmeren hierover.

Sport je graag? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om elke dag gratis te sporten bij de sportschool om de hoek. We vinden het belangrijk dat je je elke dag fit en energiek voelt, zowel op het werk als daarbuiten.