1. Solliciteren

Makkelijk en snel. Laat je gegevens achter, een CV of motivatiebrief bijvoegen is niet nodig! Wij nemen binnen een week contact met je op om meer over je te weten te komen.

2. Het eerste contact

Aangenaam, wij zijn XSARUS. Wij nemen telefonisch contact met je op en leren je graag kennen. We vragen bijvoorbeeld naar jouw ambities, competenties, wat je zoekt in een werkgever en komen er samen achter of XSARUS bij jou past. Is er een match en is de beoogde functie passend voor je? Dan plannen we graag een kennismaking in bij ons op kantoor in Middelharnis óf Rotterdam.

3. De eerste echte ontmoeting

Laten we een kop koffie drinken. Tijdens de eerste kennismaking op ons kantoor in Middelharnis of Rotterdam, drinken we graag een kop koffie, thee (of iets anders) met je om verder te praten over jouw ambities en doelen. Uiteraard praten we je ook graag bij over de inhoud van functie, onze cultuur en welk groeipad je bij ons kunt doormaken.

4. Het meeloopmoment en tweede gesprek

Een kijkje in onze keuken. Wederzijdse interesse? Dan nodigen wij je graag uit voor het zogeheten meeloopmoment! Dé kans om een kijkje in de keuken te krijgen bij XSARUS en toekomstige collega’s te leren kennen. Hét moment om de collega die zijn agenda voor jou heeft vrijgemaakt alles te vragen over de functie, over XSARUS, klanten waar we voor werken, tools waarmee gewerkt wordt en dus.. om al jouw vragen te beantwoorden! Na het meeloopmoment plannen we ook graag een tweede gesprek in met een collega uit ons MT of directie om ook met één van hen kennis te maken.

5. Voorstel: laten we collega’s worden!

Tijd voor ons aanbod. Is er een wederzijdse match? Dan doen wij jou graag een aanbod bestaande uit de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die wij jou kunnen bieden. Daarna is het natuurlijk tijd voor confetti! Tijd voor jouw nieuwe avontuur bij XSARUS!