Relevante bezoekers naar het e-commerce platform van de klant trekken, ze overtuigen en converteren naar tevreden klanten. Klanten die blijven terugkomen. Dat is het gezamenlijke doel van ons team. Naast de juiste marketing tooling, zetten we data & intelligence in om te voorspellen en te sturen en is design en CX een must om de juiste look en feel te realiseren in de webshops van onze klanten. Ons groei & optimalisatie team is dan ook een team waar geen dag hetzelfde is en waar voor het hoogst haalbare resultaat wordt gegaan. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Ons team

Ons groei & optimalisatie team bestaat inmiddels uit 15 enthousiaste collega's en werkt onder de bedrijfsnaam FACTICX, een Digital Marketing Agency dat onderdeel is van XSARUS. De diversiteit is groot: van specialisten tot allround marketeers en van analisten tot consultants, iedereen brengt zijn eigen expertise mee. Gezien het sportieve karakter van de collega's, is een uitstapje op de mountainbike een geliefde teamactiviteit, maar houden ze ook van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ons werk

Binnen dit team zijn we gespecialiseerd in meerdere domeinen. We zorgen ervoor dat onze klanten maximaal rendement behalen. Hoe we dat doen? Met inzet van CRO, zoekmachine optimalisatie, maar ook marketing automation en SEO/SEA. Ook zijn we actief in design & UX. Creatie van designs die naadloos aansluiten op de merkidentiteit en de doelgroep staat hier centraal. Tot slot doen we in ons team ook slimme dingen met data. Visualiseren, integreren en implementeren van data en BI tooling is dagelijkse kost. Strategisch adviseren op al deze domeinen komt daar ook nog bij kijken. Kortom, genoeg te doen dus.

Onze klanten

We werken voor klanten in heel Nederland. Mooie projecten en mooie resultaten zijn behaald. Een aantal van de cases waar we best een beetje trots op zijn:

Onze samenwerking

Samen onderweg. Een motto dat XSARUS breed wordt verkondigd en ook binnen FACTICX van toepassing is. Onze consultants duiken diep in de wensen van de klant. Samen met de specialisten en marketeers zetten ze deze inzichten om in actie, waarbij ieders unieke expertise volop tot z'n recht komt. Er wordt niet alleen binnen het groei & optimalisatie team samengewerkt met elkaar, maar ook daarbuiten! Zo zijn onze collega's vaak te vinden bij onze development teams en wordt er veel met onze klanten samengewerkt. Op kantoor of op locatie, afhankelijk van wat op dat moment past.

Ook werken in het FACTICX team? Bekijk de vacatures!
Onze groei & optimalisatie collega's
Arjo de Wit
Eén ding is onveranderd gebleven: de open en informele bedrijfscultuur.
Lees mijn verhaal
Arjo de Wit
Digital Marketing Lead / Operational Lead
Martina Versluijs
Martina Versluijs
Digital marketeer
William Tanis
William Tanis
Data Architect
Ton de Munck
Ton de Munck
Senior UX Designer
Koen Both
Koen Both
Digital marketeer
Alexandra Darius
Alexandra Darius
UX Designer
Barry Breur
Barry Breur
Senior UI Designer
Stephan Kooijman
Stephan Kooijman
Senior Digital Marketing Specialist
Lonneke Huijbregts
Lonneke Huijbregts
Digital Marketing Consultant
Joël Casteleijn
Joël Casteleijn
Senior Digital Marketing Consultant
Martijn van Dam
Martijn van Dam
Data Specialist
Rens de Berg
Rens de Berg
Digital Marketing Specialist