CRO Specialist

32-40 uur

Ben jij een enthousiaste digital marketeer met specialisatie in CRO? En ben je graag bezig met het converteren van bezoekers naar klanten middels analyseren, a/b testen, optimaliseren en personaliseren? XSARUS zoekt een CRO specialist. Locatie: Middelharnis (regio Rotterdam).

We werken datagedreven samen met onze klanten en doen de uitvoering binnen verschillende vakgebieden: conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising, zoekmachine optimalisatie en UX. Samen met onze digital marketing consultants, specialisten en UX designers behaal je resultaat voor onze klanten zoals Bomont, Eijerkamp, Sfeer en Zusss.

Wat ga je doen?

 • Je analyseert de prestaties en knelpunten binnen de klantreis en zet deze om in concrete optimalisaties
 • Op dagelijkse basis pas je het CRO proces toe op onze klanten
 • Je hebt ervaring met verschillende a/b test- en personalisatie tooling en past deze toe
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbrengen van klantadviezen vanuit jouw specialisatie en zorgt ervoor dat deze adviezen uitlijnen op een bredere digital marketing roadmap
 • Je ondersteunt de development teams vanuit jouw specialisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van collega marketeers op het CRO domein
 • Je loopt voorop bij het ontdekken en toepassen van nieuwe CRO technieken en ontwikkelingen
 • Je bespreekt behaalde resultaten met jouw klanten en geeft toelichting op de prestaties
 • Je geeft CRO workshops aan zowel klanten als collega’s

Als je het tof vindt om actief bezig te zijn met het verder opzetten van de CRO specialisatie bij XSARUS en mee wil bouwen aan de verdere groei van het Data Driven Marketing Team, dan maken we graag kennis met je!

Wat breng je ons?

Voor deze functie voel jij je volledig thuis in het CRO domein. E-commerce affiniteit is een pré. Je beschikt over analytisch denkvermogen en een proactieve instelling. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je communicatief vaardig. Je voelt je verantwoordelijk en toont commitment. Als jij de nodige ervaring met je meebrengt, dan draag je actief bij aan het ontwikkelen van de CRO specialisatie en fungeer je ook graag als coach en begeleider van collega’s. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een relevant hbo- of wo-diploma en 3 tot 5 jaar werkervaring.

Wat bieden wij jou?

 •  Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
  o    Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
  o    Onbeperkt werken aan persoonlijke ontwikkeling met online en klassikale trainingen van New Heroes
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding per km (of OV-vergoeding)
 • Flexibele werktijden
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Een echte specialist worden binnen jouw vakgebied? Dat kan! De diverse programma’s binnen de XSARUS Academy helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Of dit nou die ene opleiding is die je al zo lang voor ogen had, een vaardigheidstraining of gewoon een flinke brainstormsessie met collega’s waarin je de diepte in gaat over die nieuwe tool. Jij bepaalt hoe jouw leerpad eruitziet. Benieuwd waar jouw collega’s in de verschillende teams zich iedere dag mee bezig houden? Tijdens de XSARUS Demo Day word je helemaal bijgepraat. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS of lees het verhaal van Arjo en de carrièrevlucht die hij binnen XSARUS heeft gemaakt.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 90 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 23 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 (2021) in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis in Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met jouw nieuwe teamgenoten:

Team digital marketing

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.