Mijn carrièrevlucht bij XSARUS

Ik ben in 2009 binnengekomen bij XSARUS als frontend developer, waarbij ik ben doorgegroeid naar de functie van lead developer. Vanuit de samenwerking met verschillende externe partijen als schoenenretailer Omoda, heb ik steeds meer affiniteit gekregen met online marketing en design; daar ging ik mijn pijlen op richten. Binnen XSARUS kreeg ik de kans om leiding te geven aan een klein team binnen dit online marketing en design domein. Een mooie uitdaging! Van daaruit heb ik mezelf doorontwikkeld als consultant op het e-commerce en online marketing domein. Om steeds ‘hoger te vliegen’ heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van projectmanagement, digital marketing strategie en leiderschap.

Wat mijn baan next level maakt

Een groot deel van de week ben ik bezig met de ontwikkeling van het team en de bijbehorende disciplines en diensten. Daaraan gekoppeld vind ik de persoonlijke groei van de collega’s uit mijn team heel belangrijk. In mijn rol als consultant ben ik actief voor een aantal klanten, ondersteun ik ze met het bereiken van hun doelen en werk ik mee op verschillende projecten. Eén ding is zeker: deze mix zorgt ervoor dat mijn week altijd gevarieerd en uitdagend is.

In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot digital marketing lead & operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.
Arjo, Digital Marketing Lead & Operational Lead bij XSARUS
Waarom ik nog meer met plezier bij XSARUS werk

In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot digital marketing lead & operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta. De prettige en informele werksfeer zorgt ervoor dat ik me bij XSARUS totaal op mijn gemak voel.