In 2009 kwam ik binnen bij XSARUS als frontend developer. Destijds had ik nog maar 9 collega’s en waren we gevestigd in een klein kantoor. We hebben in de afgelopen jaren niet stilgezeten. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar de functie van Digital Marketing Lead & Operational Lead en heb ik 95 collega’s om me heen waar we de meest toffe projecten mee uitvoeren.

In mijn hele loopbaan bij XSARUS, van developer tot digital marketing lead & operational lead, heb ik de ruimte gekregen om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit heeft zeker bijgedragen aan waar ik nu sta.
Arjo, Digital Marketing Lead & Operational Lead bij XSARUS

Van code naar conversieoptimalisatie

In mijn rol als frontend en later lead developer, ontwikkelde ik tijdens de samenwerking met klanten als Omoda, steeds meer affiniteit met online marketing en design; daar ging ik mijn pijlen op richten. Binnen XSARUS kreeg ik de kans om leiding te geven aan een klein team binnen dit online marketing en design domein. Een mooie uitdaging! Na het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van projectmanagement, digital marketing strategie en leiderschap ben ik doorgegroeid naar Digital Marketing Lead.

Waar ik trots op ben? De stappen die ons Digital Marketing, Data en Design team in de afgelopen jaren heeft gemaakt. Onze diensten zijn enorm uitgebreid - van effectieve conversieoptimalisatie tot mooie designs en complexe data integraties. Dit doen we iedere dag weer. Op professionele wijze.

Leiderschap en innovatie

In mijn werkweek draait alles om de ontwikkeling van het team en de bijbehorende disciplines. Daaraan gekoppeld vind ik de persoonlijke groei van de collega’s uit mijn team heel belangrijk. Ik vind het mooi om te zien als iemand écht stappen maakt in zijn/haar ontwikkeling wanneer we daarmee aan de slag gaan. Ook ben ik actief betrokken bij het uitrollen van nieuwe initiatieven binnen onze dienstverlening. Ik begeleid mijn team in hun werk en spring in bij klantwerk waar mijn expertise nodig is. Eén ding is zeker: deze mix zorgt ervoor dat mijn week altijd gevarieerd en uitdagend is.

Er is veel veranderd bij XSARUS in de afgelopen jaren. We zijn gegroeid in collega’s, in diensten, in professionaliteit. Maar één ding is onveranderd gebleven: de open en informele bedrijfscultuur die ervoor zorgt dat ik me totaal op mijn gemak voel
Arjo, Digital Marketing Lead & Operational Lead bij XSARUS

Waarom ik nog steeds met plezier bij XSARUS werk

Wat XSARUS onderscheidt als werkgever, is de persoonlijke, toegankelijke cultuur. De deur staat altijd open. Bij mijn collega’s uit andere teams en ook bij de directie. Ik kan bij iedereen binnenlopen, of het nu is voor een lolletje of een serieus gesprek. Dit is sinds mijn eerste werkdag onveranderd gebleven.