Digital Marketing Consultant

32-40 uur

Heb jij je ontwikkeld als Digital Marketeer/Consultant met een brede interesse voor alle disciplines binnen het vakgebied? XSARUS zoekt een medior of senior Digital Marketing Consultant. Locatie: Middelharnis (regio Rotterdam).

Je stemt de business doelen af met de klant en vertaalt deze samen met de klant naar een strategie om deze doelen te bereiken. Als Digital Marketing Consultant bij XSARUS wil je de customer journey om tot een aankoop te komen en klant te worden zo optimaal mogelijk laten verlopen. Dit doen we met behulp van uitvoering van conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising, zoekmachine optimalisatie en UX. Je weet deze vakgebieden op elkaar uit te lijnen en daarmee het resultaat te behalen voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor verschillende klantrelaties en begeleidt de samenwerking binnen het digital marketing domein. Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van digital marketing en vertaalt deze naar passend klantadvies. Binnen de organisatie ben je een autoriteit binnen je vakgebied en help je de organisatie verder te ontwikkelen. Klanten en collega’s kunnen bij jou terecht met digital marketing vraagstukken.

Consultant Arjo:

''Als Consultant ben ik sparringpartner van de klant voor alles wat het Digital Marketing vlak raakt. Dagelijks kom ik in actie voor toffe organisaties als Zusss en Eijerkamp.

Op basis van de strategie en beoogde doelen van de klant, rapportages en bijbehorende data-inzichten ga ik aan de slag en betrek ik de juiste Digital Marketing specialisten in het proces. Om maximale kwaliteit te leveren. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie? Iedere werkdag is anders! Voor klant A loopt er een conversie optimalisatie traject om doelstellingen te behalen en bij klant B tillen we on-site personalisatie naar een hoger niveau. Door het betrekken van mijn gespecialiseerde teamgenoten in de klantrelatie, komen we gezamenlijk tot relevante inzichten waar nieuwe initiatieven uit voortvloeien. Zo behalen we samen met onze klanten mooie doelen. Dit werkt motiverend en geeft me het gevoel dat ik écht van meerwaarde ben.''

Op basis van de strategie en beoogde doelen van de klant, rapportages en bijbehorende data-inzichten ga ik aan de slag en betrek ik de juiste Digital Marketing specialisten in het proces.

Wat breng je ons?

Voor deze functie voel jij je volledig thuis in het digital marketing en e-commerce domein. Je beschikt over analytisch denkvermogen en een proactieve instelling. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken, ben je communicatief vaardig en heb je sterke commerciële vaardigheden in huis. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en toont commitment. Verder krijg je energie van het inspireren en laten groeien van collega marketeers en digital marketing consultants. Als jij de nodige ervaring met je meebrengt, dan fungeer je ook graag als coach en begeleider. Al sterk ontwikkeld in je rol? Dan vind je het geen probleem om frequent op locatie bij een klant te werken. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een relevant HBO of WO diploma en 3 tot 5 jaar werkervaring.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend, ambitieus digital commerce bureau
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden op technisch en persoonlijk vlak:
  o    Volop ruimte voor trainingen en certificeringen mét opleidingsbudget
  o    Onbeperkt werken aan persoonlijke ontwikkeling met online en klassikale trainingen van New Heroes
 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling die met je meegroeit, waarbij XSARUS een groot deel van de pensioenpremie betaalt
 • Bonus aan het einde van het jaar
 • Laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken (mag, hoeft niet!) en budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding per km (of OV-vergoeding)
 • Flexibele werktijden
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch op kantoor
 • Support om fit te blijven met een gratis sportschool abonnement
 • Woon je in de buurt? Lease een fiets via ons fietsleaseplan
 • Een goedgevulde ‘events-kalender’ met afwisselende activiteiten door het jaar heen
 • Gezellige team- en bedrijfsuitjes

Jouw toekomst bij XSARUS

Je toekomst bij XSARUS heb je voor het grootste deel zelf in de hand. We zullen jou helpen te groeien in je rol en je stimuleren een nog grotere expert te worden in jouw vakgebied. Hiervoor kun je gebruik maken van de diverse programma’s binnen de XSARUS Academy. Ontdek nog meer voordelen van werken bij XSARUS.

Over XSARUS

XSARUS is een digital commerce bureau met een toppositie in de Benelux markt. Onze 85 professionals helpen fabrikanten, wholesalers en retailers met het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. We doen dat met een integrale blik, die vormgeeft aan de digitale transformatie van onze klanten (Dille & Kamille, Eijerkamp, WE Fashion, CHASIN', Roobol, Oil & Vinegar en nog veel meer). XSARUS biedt inmiddels 22 jaar ervaring in Digital Commerce en staat op plaats 2 (2021) in de Top 100 Beste E-commercebureaus van Nederland van vakblad Emerce. XSARUS is een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Onze collega’s werken met passie en dit werkt aanstekelijk. We blijven groeien en blijven onszelf uitdagen.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie? Zou je eens een dag mee willen lopen of wil je meer informatie over deze rol? Stuur een mail naar hr@xsarus.nl of bel 0187 – 747400. Bij wederzijdse interesse nodigen wij je uit voor een kennismaking, waarbij we jou (onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders) graag leren kennen. En we vertellen natuurlijk alles dat je wilt weten over deze functie en XSARUS als werkgever.

Wil jij alvast eens binnenkijken bij onze vestigingen in Middelharnis in Rotterdam? Bekijk deze video.

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Maak alvast kennis met jouw nieuwe teamgenoten:

Reageer direct

Interesse in deze vacature? Laat hier je gegevens achter.

Binnen XSARUS gaan we voor resultaat en kwaliteit. Tevreden medewerkers zijn hierbij erg belangrijk.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.