Commerce @ the Castle: Conquer the Customer

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus wordt Commerce @ the Castle uitgesteld naar een later moment. Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum of laat je gegevens achter.

Commerce @ the Castle: Conquer the Customer

Het arsenaal aan digital commerce wapens en strijdplannen is groot. En ze zijn ook nog eens aan verandering onderhevig. Om klanten voor je te winnen is het als brand of retailer in de fashion en lifestyle branche noodzakelijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en tooling op het gebied van digital commerce. Om je daarbij te helpen, nodigen we je uit voor Commerce @ the Castle.

Inhoud van de dag

De tweede editie van Commerce @ the Castle staat in het teken van het thema ‘Conquer the Customer’. Hoe win je de klant voor je, hoe neem je drempels weg, hoe inspireer je hem en hoe zorg je voor een optimale klantervaring? Tijdens de inhoudelijke sessies delen we trends, best practices en customer cases op dit gebied vanuit de invalshoeken van techniek, functionaliteit, marketing en branding.

Naast de inhoudelijke sessies is er volop de ruimte om e-commerce ervaringen uit te vragen of te delen. Met welke tools werken andere retailers en brands? Hoe zorgen zij voor de optimale winkelervaring? Kom erachter tijdens Commerce @ the Castle.

Event info

Wat: Commerce @ the Castle: Conquer the Customer
Waar: Kasteel Duurstede
Aanvang: 9.30 inloop, 10.00 start programma
Einde: 15.00 uur
Voor wie: Fashion & Lifestyle brands en retailers

Op de hoogte blijven

Interesse in Commerce @ the Castle? Laat je gegevens achter en ontvang bericht zodra er een nieuwe datum bekend is.

Commerce @ the Castle wordt mogelijk gemaakt door:

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.