Terugblik 5e editie PIM @ the Beach

Ilona Droger
Ilona Droger
Senior Marketeer
25 mei 2023

Op donderdag 25 mei 2023 organiseerden we alweer de 5e editie van PIM @ the Beach. Dit keer niet op het strand van Ouddorp. We kozen een ‘centralere’ plaats in Nederland en reisden af naar Beachclub LaParade in Den Haag.

Goed gevuld inhoudelijk programma

Een tot de nok toe gevuld ochtendprogramma zorgde voor de nodige inspiratie. Diverse tips en tools passeerden de revue. Klantcases als die van Vogel’s, The Sting en in-lite kwamen aan bod. De slimme tools van Bynder, Creative Force, Alumio en Occtoo werden toegelicht. Uiteraard kon onze partner inriver niet ontbreken. Een inkijkje in de roadmap en de nieuwste feature op basis van AI werd gedemonstreerd. Onze PIM consultant Dennis-Jan Broerse sloot het inhoudelijke programma af met een technisch hoogstaand inzicht in onze op maat ontwikkelde inriver features.

Netwerken en ontspanning

Tijdens de heerlijk verzorgde lunch werden goede contacten gelegd tussen de aanwezigen. Elkaar bevragen over product informatie uitdagingen en daarin herkenning én oplossingen vinden. Een belangrijk onderdeel van PIM @ the Beach. Om alle informatie en gesprekken even te verwerken, trokken we het strand op om een uurtje onder begeleiding te powerkiten. Kortom; Een mooie, leerzame en inspirerende dag.