Magento

Magento is een wereldwijd erkend innovatief commerce platform. Als onderdeel van Adobe wordt een stabiel, high-end en toekomstgericht platform geleverd. XSARUS is Professional Solution Partner.

Waarom Magento

Magento is een flexibel commerce platform, geschikt voor beginnende tot enterprise e-commerce partijen. Een Magento webshop biedt alle mogelijkheden voor een soepele omnichannel shopping ervaring. In veel gevallen is een snelle implementatie mogelijk doordat de standaard functionaliteiten zo uitgebreid zijn dat er op de kern van het e-commerce platform geen maatwerk ontwikkeling nodig is.

Qua architectuur is Magento te definiëren als een open framework: het is zeer geschikt om custom extensies en uitbreidingen aan te sluiten. Deze kunnen in eigen beheer ontwikkeld worden of in sommige gevallen rechtstreeks aangeschaft worden vanuit de Magento Marketplace.

Magento success stories

Bekijk alle Magento cases

Magento kenmerken

  • Flexibel: Magento biedt de flexibiliteit om aan te passen en uit te breiden. 
  • Mobile-first: Magento is ontwikkeld voor een optimaal gebruiksgemak, ook op de kleinste beeldschermresoluties.
  • Multi Store: Magento biedt alle mogelijkheden om meerdere webshops voor specifieke landen, talen en valuta in te richten met eigen assortimenten en designs.
  • Marketing & Merchandise: Krachtige mogelijkheden voor prijsregels en kortingsregels zowel in de shop als in de winkelmand.
  • Extensies: Magento is op basis van uw wensen eindeloos uit te breiden middels extensies. Deze extensies zijn soms direct beschikbaar in de Magento Marketplace. Bij complexere vraagstukken en integraties zal een intensiever traject van custom development nodig zijn.

Magento versies

Er zijn diverse versies van Magento, zowel zonder licentie als licentiedragend; zelf gehost of in de cloud. Welke versie XSARUS adviseert hangt af van de klantvraag en wordt afgewogen aan de hand van B2B of B2C, aantal producten, CMS-functionaliteiten en mate van support vanuit Magento.

XSARUS is officieel Magento Partner. Per april 2018 mag XSARUS zich zelfs als één van de weinige bureaus in Nederland officieel Magento Professional Solution Partner noemen.

Magento & XSARUS

XSARUS ontwikkelt sinds 2014 e-commerce oplossingen op basis van het Magento platform. De eerste versie van Magento heeft in het XSARUS productportfolio nooit een dominante positie kunnen verwerven vergeleken met het krachtige in-house ontwikkelde TableTop, maar met de komst van Magento 2 is dat beeld veranderd. Het Magento 2 platform, dat vanaf de fundamenten opnieuw is opgebouwd, heeft afgerekend met de geldende vooroordelen en bezwaren van klanten en de ontwikkelaarscommunity. Hiermee is Magento 2 een verbazend compleet platform. Wereldwijd uitgegroeid tot het nummer één systeem voor B2C en B2B commerce en volledig omarmd in het XSARUS productportfolio.

Demo aanvragen

Ja, ik wil een Magento demo aanvragen:

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.