Fashion retailer Norah streefde voor het nieuwe e-commerce platform naar een optimale verbinding tussen online en offline, waarbij inspiratie en beleving leidend zijn. Klanten moeten via ieder kanaal geïnspireerd raken en totaal ontzorgd worden. Dat is gelukt! Eerder dit jaar werd de splinternieuwe webshop gelanceerd op www.norah.eu. Mede dankzij de overstap naar Shopware is de online aanwezigheid van Norah enorm versterkt.

Benieuwd naar het succesverhaal van Norah?

Lees hier het inspirerende verhaal en ontdek welke voordelen Norah ervaart.

Wij zijn meer dan tevreden over het werk van XSARUS én het Shopware e-commerce platform. Onze webshop is onmiskenbaar Shopware, maar wel met de duidelijke identiteit van Norah. Op het resultaat mogen we trots zijn. Het was een sterk één-tweetje met XSARUS. Dat hebben we samen mooi gedaan!
Anousha de Ruiter, E-commerce Manager bij Norah
Norah
Volgt de mode met splinternieuw Shopware e-commerce platform
Lees case
Norah

Groei óók met jouw webshop door middel van Shopware

Op zoek naar een krachtig e-commerce platform dat jouw beoogde groei kan faciliteren? Net als bij Norah? Dan is Shopware een uitstekende optie! Dit geavanceerde e-commerce platform staat bekend om haar flexibiliteit, schaalbaarheid en uitgebreide out-of-the-box shopping functionaliteiten. En stelt je in staat om een uitzonderlijke winkelervaring te creëren en tegelijkertijd interne processen te optimaliseren.

Toegevoegde waarde van XSARUS

Onze 23 jaar e-commerce ervaring en expertise zetten we graag voor je in. We laten je zien hoe we soortgelijke vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost. Hoe Shopware én XSARUS specifiek kunnen bijdragen aan de groei van jouw online business. Naast Norah, hebben we bij onder andere Sacha, Bomont en Jeans Inn Shopware succesvol geïmplementeerd. En daar ervaren zij de voordelen van.