Adobe Commerce stelt organisaties in staat om een hoogwaardige, multichannel B2C- en B2B e-commerce ervaring te bieden. Met dit toekomstbestendige platform is flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd.

Waarom Adobe Commerce?

Met Adobe Commerce als e-commerce platform is het mogelijk om je zowel op B2C- als B2B commerce te richten en is daardoor een ideale basis om als organisatie verder te groeien en (internationaal) op te schalen. Het toekomstbestendige e-commerce systeem wordt aangestuurd op basis van AI. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten en vele beschikbare extensies kan een succesvolle multichannel strategie uitgerold worden.

Binnen Adobe Commerce kun je onder andere unieke content creëren met de Page-Builder, maar ook prijzen, promoties en productaanbevelingen instellen voor specifieke doelgroepen. Ook kun je actiegerichte data-analyses uitvoeren, workflows beheren voor efficiëntieverbetering en producten verkopen via verschillende marktplaatsen.

Adobe Commerce is licentiedragend en is ook beschikbaar als Cloud-oplossing. Magento Open Source is de gratis versie, lees hier meer over de verschillen.

XSARUS is officieel partner van Adobe Commerce. Per april 2018 mag XSARUS zich zelfs als één van de weinige bureaus in Nederland officieel Silver Adobe Solution Partner noemen.