PIM @ the Zoo op dinsdag 10 maart

Welcome to the Jungle of Product Content

Zie je soms door de content je producten niet meer? Oftewel: door de bomen het bos? Dan nodigen we je graag uit op een unieke safari. Op dinsdag 10 maart organiseren we samen met onze partners PIM @ the Zoo: Welcome to the Jungle of Product Content.

Tijdens deze kleinschalige, interactieve sessie nemen we je mee op safari. Uiteraard op een passende locatie: Burger's Zoo in Arnhem.

Inhoud van de dag

De jungle van product content is groot. Omdat we niet de volledige product content jungle kunnen behandelen, beperken we ons tijdens de eerste editie van PIM @ the Zoo tot twee thema's: Feedmanagement en Product Experience. Tijdens het eerste onderdeel worden de inriver Syndicate app en de tool van onze partner Channable uitgelicht aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en klantcases. In deel twee van onze safari staan we stil bij het onderdeel Product Experience. Ook hier zoomen we in op concrete praktijkvoorbeelden, onder andere aan de hand van de tool die 3Dimerce biedt.

We sluiten de middag af met een interactieve workshop waarin we tips & tricks met elkaar delen om met minimale inspanningen het maximale te halen uit de jungle van product content.

Aanmelden

In verband met het beperkte aantal plaatsen, vragen we je van te voren aan te melden. (vol=vol)

Netwerken

Tijdens, tussendoor en na afloop van de sessie is er volop ruimte om eigen ervaringen te delen, vragen te stellen en te spiegelen met andere PIM-gebruikers. We starten de dag om 10.00 uur en sluiten af rond +/- 15.00 uur waarna je uiteraard de mogelijkheid krijgt om nog even op safari te gaan in de échte (nou ja, echte) jungle.

PIM @ the Zoo wordt mogelijk gemaakt door:

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.