XSARUS wint inriver Partner of the Year Award

Uitreiking tijdens inriver PIMpoint Summit 2019

Tijdens het jaarlijkse inriver PIMpoint Summit in Malmö ontving XSARUS uit handen van inrivers CEO Thor Johnson de inriver Partner of the Year Award. Het inriver PIMpoint Summit wordt jaarlijks drukbezocht door klanten en partners van inriver uit heel Europa. Traditiegetrouw worden op de eerste dag van het event, de felbegeerde partner awards uitgereikt.

Derde keer Partner of the Year

XSARUS mocht de Benelux Partner of the Year Award voor de derde keer in ontvangst nemen. Thor Johnson, CEO inriver: “XSARUS is een zeer innovatieve en ervaren inriver-partner. Deze Partner of the Year Award hebben zij meer dan verdiend.”

Paul Kieviet, CEO XSARUS: “Ons dedicated PIM-team heeft het afgelopen jaar weer buitengewoon goed en veel werk verzet voor een groot aantal verschillende klanten. Een steeds groter aantal fabrikanten, wholesalers en retailers ziet de noodzaak van correcte, complete productinformatie in. Onze commerce expertise in combinatie met de stabiele PIM-oplossing die inriver biedt, blijkt een succesvolle combinatie. Met het grootste aantal implementaties binnen de Benelux op onze naam, mogen we onszelf inmiddels wel de meest ervaren partij noemen op het gebied van productinformatie. Dat ook een partij als inriver dit op waarde weet te schatten, is natuurlijk een geweldig compliment.”

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.