Dille & Kamille

Mobile-first winkelbeleving in vernieuwde webshop

Ruim 40 jaar na opening van de eerste Dille & Kamille winkel staat het concept, de wonderlijke mix van producten die toch perfect bij elkaar passen en het geloof in natuurlijke eenvoud, nog steeds als een huis.

Ingezette expertises

  • TableTop platform
  • Mobile-first
  • CRO
  • Strategie

Mobile-first winkelbeleving

Ruim 40 jaar na opening van de eerste Dille & Kamille winkel staat het concept, de wonderlijke mix van producten die toch perfect bij elkaar passen en het geloof in natuurlijke eenvoud, nog steeds als een huis. Anno 2017 tijd om die unieke, eigenwijze stijl geheel mobile-first door te vertalen naar de webwinkel. Het duidelijke brandboek dat Dille & Kamille voor alle offline uitingen hanteert is met de ontwikkeling van de gloednieuwe, eigentijdse mobile-first frontend volledig digitaal tot leven gekomen. Bezoekers ervaren nu niet enkel in de fysieke winkels het unieke Dille & Kamille gevoel, ook in de webwinkel is een eigenzinnige winkelbeleving gecreëerd. Een beleving waarbij veel aandacht is besteed aan optimaal gebruikersgemak.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.