Terugblik PIM @ the Zoo 2024

Annemijn Grinwis
Annemijn Grinwis
Marketeer
8 april 2024

Op donderdag 4 april reisden we af naar Burger's Zoo voor een nieuwe PIM-expeditie: PIM @ the Zoo 2024. Georganiseerd door onze XSARUS PIM Masters en gewaardeerde PIM-partners Akeneo, Contentserv en inriver. Een goedgevulde dag vol inspiratie, kennis en plezier.

Goedgevuld, inhoudelijk programma

Het programma was tot de nok toe gevuld met inspirerende presentaties en rondetafelgesprekken. We trapten de dag af met de introductie van XSARUS PIM Masters en Bram Hoekman (CTO) stond stil bij PIM trends en ontwikkelingen. Onze PIM Masters gingen dieper in op thema's als data governance en AI, waarna ook onze partners Akeneo, Contentserv en inriver aan het woord kwamen. Tips, tools, roadmaps en klantcases passeerden de revue. Het middagprogramma bestond uit interactieve rondetafelgesprekken over onder andere het Digitaal Product Paspoort, datapools en AI. Aan kennis geen gebrek!

PIM @ the Zoo
PIM @ the Zoo

Netwerken tussen de dieren

De pauzes, de verzorgde lunch en de afsluitende borrel boden volop de gelegenheid om te netwerken én de dierentuin te verkennen. Bestaande relaties werden versterkt en nieuwe contacten werden gelegd tussen de aanwezigen. De aanwezigen wisselden ervaringen uit over hun PIM-uitdagingen, vonden herkenning bij elkaar en sparden over mogelijke oplossingen. Al met al een geslaagde editie van PIM @ the Zoo!

Bekijk de aftermovie