Centraliseer productdata, versnel de time-to-market en garandeer een consistente merkervaring over alle verkoopkanalen.

Te midden van een overvloed aan productlijnen en stijgende consumentverwachtingen is het een uitdaging om productdata actueel en relevant te houden op alle kanalen waarop jouw producten te koop zijn. Hoe communiceer je als merk of fabrikant consistent en effectief met jouw doelgroep, zonder operationele snelheid te verliezen? Een PIM-systeem is de oplossing. Zet de stap naar gedetailleerde, boeiende productinformatie, waarbij elke productlancering en -aanpassing naadloos verloopt. Met 24 jaar ervaring helpen onze XSARUS PIM Masters om dit te realiseren.

De kracht van PIM voor merken & fabrikanten

Als merk of fabrikant heb je te maken met veel productinformatie die je zelf moet creëren, beheren en verspreiden. Met een PIM-systeem wordt dit een stuk eenvoudiger. Door het automatiseren van bijvoorbeeld de verspreiding van productdata naar verschillende retailers en distributiepartners. Met dit soort automatiseringen in het PIM-systeem wordt de time-to-market aanzienlijk versneld. Je creëert een consistente merkbeleving door alle productinformatie op één centrale plek te beheren. Dit is nog maar een greep uit de voordelen van een PIM-oplossing voor jou als merk of fabrikant.

Hyva
Product informatie management proces van Hyva wereldwijd in beweging
Bekijk case
Bugaboo is een internationaal merk, dat allerlei markten bedient. Dat vraagt om een enorme hoeveelheid productinformatie. Binnen de eigen webshop kan alles naar eigen wens ingericht worden, maar voor de verkoop via b2b-kanalen of marketplaces zijn er vele eisen waar de productinformatie aan moet voldoen. Dankzij de expertise en goede samenwerking met XSARUS wordt het optimale uit inriver PIM gehaald.
Bart Janssen, Global Content and Product Data Specialist bij Bugaboo
Een greep uit onze klantenBekijk alle klanten

Integraties met relevante (add-on) technologieën

Een naadloze integratie van het PIM-systeem binnen de IT-architectuur is essentieel om er het maximale uit te halen. Dit stelt het systeem in staat om rechtstreeks gevoed te worden uit primaire bronnen, productinformatie efficiënter te verspreiden en de datakwaliteit te verbeteren door het gebruik van geschikte add-on technologieën. Hier volgen enkele waardevolle integraties:

  • Datapools en standaarden
  • Digital Asset Management (DAM)
  • E-commerce platformen
  • Marketplaces
  • Data Quality en Syndication Tools
  • AI oplossingen
  • IPaaS

Met 24 jaar ervaring zijn onze PIM Masters gespecialiseerd in het realiseren van naadloze integraties en het benutten van het volledig potentieel van jouw productinformatie. Ontdek de mogelijkheden van een PIM-systeem. Zet de stap naar gecontroleerd en efficiënt productinformatiebeheer en creëer een ultieme productervaring.