Stroomlijn de supply chain, waarborg de nauwkeurigheid van productgegevens en versterk je marktpositie en relatie met leveranciers en klanten.

Ondoorzichtige supply chains, duizenden verschillende producten van allerlei leveranciers, productdata in afwisselende formats. Hoe zorg je er dan voor dat al de productinformatie die jij ontvangt en verspreidt accuraat blijft? Zonder dat dit ten koste gaat van je snelheid en efficiëntie? Dit lijkt complex, maar een PIM-systeem maakt dit eenvoudiger. Krijg grip op je productinformatie: van leveranciersgegevens naar consistente productinformatie voor de eindgebruiker. Dat is de expertise van onze XSARUS PIM Masters, al 24 jaar lang.

De kracht van PIM voor distributeurs

Met een PIM-systeem beheer je al je productinformatie op één centrale plek. De leveranciersdata komt hierin binnen en vult de juiste regels met de juiste informatie. Dit geeft een grote efficiëntie boost! De informatie wordt verder verrijkt in het PIM-systeem en je hebt real-time inzicht in de status van de kwaliteit van de productinformatie. Door hierop bij te sturen, wordt je productinformatie nog gedetailleerder en meer up-to-date. Vanuit het PIM-systeem verspreid je de accurate, kwalitatieve productdata makkelijk naar verkoopkanalen en partners. Dit bouwt vertrouwen op en versterkt de klanttevredenheid.

Hendi
Modernisering van IT-tools
Bekijk case
XSARUS is een partij met veel kennis en ervaring. Wat erg fijn is, is dat er meegedacht wordt over de eventuele toekomstige challenges. Niet omdat ik dat heb gevraagd, maar omdat de consultants bij XSARUS graag de beste structuur en oplossing willen leveren die ook voor die uitzonderlijke situatie werkt.
Hyva
Een greep uit onze klantenBekijk alle klanten

Integraties met relevante (add-on) technologieën

Om een PIM-systeem optimaal te benutten is een goede integratie in de IT-architectuur cruciaal. Hierdoor wordt het gevoed door directe bronnen, distribueer je productinformatie efficiënter en met de juiste add-on technologieën verbetert de datakwaliteit. Welke integraties zijn waardevol? We noemen er enkele:

  • Datapools en standaarden
  • Digital Asset Management (DAM)
  • ERP-systemen
  • E-commerce platformen
  • Data Quality Tools
  • AI oplossingen
  • IPaaS

Onze PIM Masters brengen 24 jaar aan ervaring mee in het naadloos integreren van PIM-systemen en het optimaal benutten van jouw productdata kansen. Ontdek de capaciteiten van een PIM-systeem. Zet de stap naar een gestroomlijnde supply chain en een versterkte marktpositie.