Terugblik PIM @ the Beach

Wij kijken terug op een succesvolle editie

Op 16 september vond een nieuwe editie van ons XSARUS event PIM @ the Beach plaats. Mooi dat we eindelijk, weliswaar kleinschalig, weer een fysiek event konden organiseren. Het event bestond uit een gevarieerd dagprogramma dat volledig in het teken stond van Product Information Management (PIM).

Interessante sessies

Op een mooie locatie in Ouddorp aan zee hebben onze PIM-professionals interessante sessies gehouden over de nieuwste ontwikkelingen binnen het PIM-domein, implementaties bij onze klanten Bugaboo en Brandmasters en geavanceerde features in inriver. Onze PIM-partner inriver nam zelf ook een sessie voor zijn rekening en lichtte hierbij de voordelen van inriver Evaluate toe.

inriver logo

Netwerken

Daarnaast was er voldoende ruimte voor onze klanten om te netwerken, ook dat kon eindelijk weer! De inspirerende sessies werden afgewisseld met een lekkere lunch en een buitenactiviteit: vliegeren op het strand. Dit kon zeker niet ontbreken op een locatie en stralende dag als deze.

Impressie van PIM @ the Beach

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.