Video: inriver PIM als toekomstproof oplossing voor Bugaboo

Bugaboo International is een Nederlands designbedrijf dat moderne producten voor (aanstaande) ouders ontwikkelt en produceert. Door de enorme hoeveelheid productinformatie die Bugaboo te verwerken heeft, ontstond jaren geleden al de behoefte naar een oplossing om alle productdata te managen.

Omdat Bugaboo zag dat inriver PIM een solide oplossing is voor de branche waarin ze opereren, was de keuze voor inriver PIM snel gemaakt. Toen het landschap steeds complexer werd en meer verkoopkanalen toegevoegd moesten worden, ging de organisatie op zoek naar een ervaren PIM-partner. Er werd gekozen voor XSARUS. Dankzij een ‘herimplementatie’ past inriver beter in het complexe productlandschap van Bugaboo.

Inriver PIM & XSARUS

In deze video deelt Bart Janssen, Global Content and Product Data Specialist bij Bugaboo, zijn positieve ervaringen met inriver PIM en wat de oplossing voor Bugaboo toekomstproof maakt. Ook vertelt hij over de waardevolle samenwerking met XSARUS als implementatiepartner.

Inriver PIM als toekomstproof oplossing voor Bugaboo | XSARUS Digital Commerce

Lees de klantcase

Lees meer over de herimplementatie van inriver PIM bij Bugaboo; welke maatwerkoplossingen XSARUS heeft gerealiseerd en wat volgens Bugaboo de grootste succesfactoren zijn van inriver PIM.

Inriver is voor Bugaboo een essentieel stuk technologie. Binnen de Bugaboo webshop kan alles naar eigen wens ingericht worden, maar voor de verkoop via b2b-kanalen of marketplaces zijn er vele eisen waar de productinformatie aan moet voldoen. Binnen inriver kan dit allemaal gerealiseerd worden.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.