Mijn carrièrevlucht bij XSARUS

Ik ben in 2011 bij XSARUS gestart als junior developer en hield me op dat moment vooral bezig met zorgapplicaties. Ik groeide door naar medior developer, waarbij ik aan de slag ging met omgevingen op basis van XSARUS’ e-commerce platform TableTop en heb ik de stap gemaakt naar senior developer. In deze functie werkte ik ook mee aan de ontwikkeling van TableTop en kwam Magento 2 in opkomst. Momenteel ontwikkel ik vooral Adobe Commerce, Magento Open Source en headless commerce platforms. Ook doe ik veel onderzoek naar nieuwe, geavanceerde technologieën om in te zetten. Inmiddels mag ik mezelf ‘Technical Architect’ noemen.

Wat mijn baan next level maakt

Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik kan inspelen op de innovatie die gaande is op het gebied van headless commerce architectuur en ik mezelf kan verdiepen in performance vraagstukken en nieuwe tools en technologieën. Waar ik altijd veel voldoening uithaal, is het oplossen van complexe vraagstukken en het blijven verbeteren van bestaande oplossingen. Binnen mijn R&D werkzaamheden vinden er ook best veel projecten crossteam plaats. Dat maakt het lekker veelzijdig!

Alexander
Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik kan inspelen op de innovatie die gaande is op het gebied van headless commerce architectuur en mezelf kan verdiepen in performance vraagstukken en nieuwe tools en technologieën.
Alexander, Senior Developer & Technical Architect bij XSARUS
Waarom ik nog meer met plezier bij XSARUS werk

In ons team zijn we heel goed op elkaar ingespeeld en gaan we pragmatisch te werk. Naast het opleveren van mooie e-commerce platforms voor onze klanten, hebben we ook plezier. Dit zorgt er mede voor dat ik iedere dag gemotiveerd aan mijn werkdag begin. Ook biedt XSARUS voldoende support om jezelf te ontwikkelen, zoals je kunt zien in mijn ‘carrièrevlucht’.  

Alexander