Heb jij de drive om voor onze klanten het maximale uit hun online business te halen?

En ben jij iemand die graag doelen bepaalt, strategieën ontwikkelt en met je team streeft naar groei en resultaat? Schakel jij makkelijk op alle niveaus en ben je ervaren binnen het Digital Marketing domein? XSARUS zoekt een Digital Marketing Consultant. Locatie: Middelharnis (regio Rotterdam).

Als Digital Marketing Consultant ben je werkzaam in ons Digital Marketing, Data & Design team, bestaande uit zo’n 15 collega’s. We werken datagedreven samen met onze klanten en zijn actief binnen conversie optimalisatie, personalisatie, marketing automation, advertising, zoekmachine optimalisatie, data en UX. Ben je momenteel specialist in één van deze vakgebieden en ben je toe aan meer dynamiek? Combineer dan jouw specialisatie met deze functie! Ook als je geen specialisatie hebt, ben je welkom om te reageren.

Wat ga je doen?
 • Je bent een ster in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Je bent veel met klanten in gesprek om de doelen te achterhalen en deze door te vertalen in een doordacht plan.
 • Wanneer de strategie duidelijk is, bepaal je de prioriteiten en zet je de werkzaamheden uit bij jouw collega’s (digital marketeers, dataspecialisten, designers en developers).
 • Je bent fan van afwisseling en uitdaging. Zo ben je bezig met adviseren, inspireren, valideren, reflecteren, creëren en signaleren.
 • Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor zo’n zeven toffe klanten, waarmee je een langdurige relatie opbouwt. Je krijgt er energie van om een klant écht te leren kennen en verder te brengen.
 • Je duikt graag de data in (GA4, Power BI, data analytics), om o.a. keuzes die je maakt goed te kunnen onderbouwen, maar ook om jouw klanten de juiste inzichten te geven. Bij complexere vraagstukken schakel je de hulp in van onze dataspecialisten.
 • Draai je zelf ook graag aan de marketingknoppen? Daar mag je uiteraard nog steeds mee aan de slag!
 • Je vindt het leuk om jouw kennis en expertise over te dragen aan collega’s.
Digital Marketing Consultant
Digital Marketing Consultant Joël:

"Als Digital Marketing Consultant ben ik sparringpartner van de klant vanuit het Digital Marketing team. Dagelijks kom ik in actie voor toffe organisaties zoals Roobol, Sacha en Zusss. Op basis van de beoogde doelen van de klant, wensen en data inzichten ga ik aan de slag en betrek ik de juiste Digital Marketing specialisten in het proces. Samen met mijn teamgenoten komen we gezamenlijk tot relevante inzichten en kansen. Alles om het maximale resultaat te behalen. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie? Iedere werkdag is anders! Voor klant A loopt er een conversie optimalisatie traject om de conversiegroei te realiseren, bij klant B tillen we on-site personalisatie naar een hoger niveau om de klantretentie te vergroten en bij klant C optimaliseren we de advertising strategie. Samen met onze klanten behalen we mooie resultaten. Dit werkt motiverend en geeft me het gevoel dat ik écht van meerwaarde ben."

Joël

Wat breng je ons?

 • Je hebt (bijvoorbeeld) een afgeronde Hbo-opleiding Commerciële Economie of hebt een andere passende opleiding afgerond.
 • Wanneer er wordt gesproken over digital marketing, data, consultancy en/of e-commerce, ga jij ‘aan’. Oftewel, jij hebt passie voor het vak.
 • Door het analyseren en juist interpreteren van data, kom jij tot briljante inzichten om jouw klanten te helpen bij het behalen van hun doelen.
 • Als de woorden doorvragen, kritisch, empathie, overtuigen, reflecteren en evalueren op jou van toepassing zijn, ben jij waarschijnlijk een geboren consultant.
 • Complexe vraagstukken? Daar ben jij niet bang voor en krijg je juist energie van.
 • Je houdt van afwisseling in je werk en vindt het leuk om regelmatig bij klanten op locatie te werken.
 • Naast Nederlands heb je ook geen moeite met spreken en schrijven in het Engels.
Louise
Wat bieden we jou?
Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden en jouw doorgroeiperspectief

Gesolliciteerd, en dan?

Benieuwd hoe de weg naar jouw nieuwe uitdaging eruitziet? Je leest het hier!

Dit zijn jouw nieuwe collega's
Arjo de Wit
Arjo de Wit
Digital Marketing Lead / Operational Lead
Martina Versluijs
Martina Versluijs
Digital marketeer
William Tanis
William Tanis
Data Architect
Ton de Munck
Ton de Munck
Senior UX Designer
Koen Both
Koen Both
Digital marketeer
Alexandra Darius
Alexandra Darius
UX Designer
Barry Breur
Barry Breur
Senior UI Designer
Stephan Kooijman
Stephan Kooijman
Digital marketeer
Lonneke Huijbregts
Lonneke Huijbregts
Digital marketeer
Joël Casteleijn
Joël Casteleijn
Digital Marketing Consultant
Martijn van Dam
Martijn van Dam
Data Specialist
Rens de Berg
Rens de Berg
Digital Marketeer

Niks missen?

Volg ons op Instagram en Facebook.