Commerce Platforms

Centraal in een succesvolle commerce strategie staat het e-commerce platform. Dit platform stuurt de webshop aan en is daarmee de spil in zowel de frontend -als backendprocessen.

De rol van het commerce platform

Van belang is een goed zicht op de totale business en IT-architectuur: welke rol speelt het commerce platform vergeleken met ERP, WMS, OMS, CRM, BI? Ervaring leert dat het selecteren van een volgende generatie commerceplatform heel wat voeten in de aarde heeft. Replatforming is idealiter een eenvoudige upgrade naar een nieuwe versie, of het vervangen van enkele componenten in het landschap. Vaak is er echter sprake van een monolithische situatie, ontstaan als combinatie van een standaard platform met daarbij een flinke dosis maatwerk. Een nieuw platform dient echter open, schaalbaar en makkelijk vervangbaar te zijn.

Commerce platforms

XSARUS implementeert diverse e-commerce platforms: Scayle, Adobe Commerce, Magento Open Source, Shopware en BigCommerce.

SCAYLE

SCAYLE is de B2B-divisie van ABOUT YOU Holding SE en de motor achter de gelijknamige Duitse online modewinkel. SCAYLE heeft bewezen dat deze technologie zelfs een miljardenomzet aankan. De SaaS-oplossing is sinds 2017 ook breder beschikbaar gesteld. Lees meer over SCAYLE.

Adobe Commerce

Adobe Commerce stelt organisaties in staat om een hoogwaardige, multichannel B2C- en B2B e-commerce ervaring te bieden. Met dit toekomstbestendige platform is flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd. Lees meer over Adobe Commerce.

Magento Open Source

Magento Open Source is een wereldwijd erkend, innovatief e-commerce platform. Als onderdeel van Adobe wordt een stabiel, high-end en toekomstgericht platform geleverd, dat XSARUS bij veel brands en retailers implementeert. Lees meer over Magento Open Source.

Shopware

Shopware is een flexibel, modern e-commerce platform. Het stelt klantbeleving centraal met toonaangevende content management functionaliteit en heeft out-of-the-box ruimschoots voldoende shopping functies. Lees meer over Shopware.

BigCommerce

BigCommerce is een open SaaS e-commerce platform waarmee brands en retailers unieke e-commerce ervaringen kunnen creëren. Daarbij kunnen ze rekenen op veiligheid, stabiliteit en schaalbaarheid. Lees meer over BigCommerce.

Bekijk onze cases

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.