Digital Commerce

Commerce Connected

Digital Commerce zorgt voor betekenisvolle en gewaardeerde relaties met uw klanten. Het stelt uw organisatie in staat om grote groepen klanten op maat te bedienen, waar en wanneer dan ook. XSARUS helpt u met het strategisch ontwerpen en realiseren, in commercieel, creatief en technologisch perspectief. Hiervoor hebben wij diverse diensten in huis, gegroepeerd onder Commerce, Conversation en Content.

Commerce, Conversation, Content

XSARUS ontwikkelde het CCC-model voor het in kaart brengen van de waarom, hoe en wat van een commerce strategie. Het staat voor Content, Conversation en Commerce, waarmee de essentiële domeinen van e-commerce in beeld gebracht worden. Conversation gaat over inspiratie, belevingen klantcontact op basis van uw merkwaarden. Content richt zich op de functionele productinformatie en overige ondersteunende assets. Commerce beslaat alles wat te maken heeft met gebruiksvriendelijke transacties en ordermanagementprocessen, tot aan uw warehouse toe.

De eerste dagen na livegang, zagen we direct resultaat. Diverse klanten startten een chatgesprek online die we konden converteren naar afspraken in de winkel. Precies zoals we onze nieuwe online omgeving bedoeld hebben.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.

XSARUS aanwezig op WWVD 2019

We ontmoeten je graag op 23 en 24 januari op standnummer 306.

Meld je hier gratis aan