Inriver lanceert adapter voor Magento Commerce

Sneller opschalen naar nieuwe kanalen en marktplaatsen.

Onze Product Information Management partner inriver lanceerde afgelopen week een Magento Commerce Adapter. De adapter stroomlijnt de integratie van inriver en Magento Commerce zodat producten snel en eenvoudig verkocht kunnen worden op kanalen en marktplaatsen die gevoed worden door Magento.

Gauri Chawla, vice-president van partners en allianties voor inriver, zegt over deze ontwikkeling: "De lancering van de adapter voor Magento Commerce brengt de kracht van Magento en inriver samen in één gebruiksvriendelijke oplossing. Door Magento en inriver snel en zonder downtime te combineren, kunnen organisaties direct starten om hun omzet via verschillende kanalen te genereren.”

De voordelen van de adapter zoals inriver en Magento ze onderschrijven:

  • Schaal eenvoudig op naar nieuwe kanalen of marktplaatsen
  • Creëer en vertaal productverhalen naar elke taal
  • Maak gebruik van realtime samenwerking
  • Synchroniseer relaties, bundels en gegroepeerde producten
  • Publiceer automatisch de nieuwste productcontent naar stores, storeviews en websites
  • Voer snel wijzigingen door om aan veranderende marktbehoeften of -vereisten te voldoen

"Klanten verwachten een unieke ervaring in alle kanalen", zegt Cody Crnkovich, hoofd partnerprogramma's bij Adobe. "De adapter voor Magento Commerce maakt het mogelijk om op grote schaal aan de veranderende behoeften van kopers te voldoen met productinformatie die op het juiste moment en in het juiste kanaal wordt geleverd."

XSARUS oplossing

Als partner van zowel inriver als Magento, heeft XSARUS zelf al eerder gewerkt aan een maatwerk integratie tussen de twee systemen. We zijn blij te zien dat er nu ook een standaard adapter beschikbaar is die overeenkomsten heeft met onze maatwerk oplossing.

Zo beschikt de adapter net als onze maatwerk oplossing over de mogelijkheid om de data vanuit inriver PIM te bewerken vóórdat het naar Magento Commerce wordt doorgezet. Ook kunnen zowel deel- als volledige assortimenten worden doorgestuurd. Een ‘wachtrij’ zorgt ervoor dat bij het doorsturen van data de druk op beide systemen niet te groot wordt.

Het belangrijkste verschil tussen de maatwerk oplossing van XSARUS en de inriver-Magento adapter zit in het woord maatwerk. Door het leveren van een maatwerk oplossing, past deze altijd beter bij specifieke doelen en wensen. Tevens worden de aanpassingen in de productdata door onze maatwerk oplossing bijna real-time doorgevoerd in Magento. Binnen de standaard adapter gebeurt dit op basis van vooraf ingestelde intervallen. Maar natuurlijk heeft standaard ook voordelen ten opzichte van maatwerk. De belangrijkste: het is vaak voordeliger. Daarnaast is er in het geval van de adapter, al standaard een goede integratie met de REST API’s van Magento en inriver beschikbaar. Bekijk de volledige datasheet van de Magento Commerce adapter hier.

Meer informatie

Inriver biedt nog meer aanvullende integraties met Adobe-toepassingen, waaronder Adobe Experience Manager en Adobe InDesign. Meer informatie hierover of over de Magento adapter? Neem contact op met onze consultants.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden op onze cookiespagina.