XSARUS behaalt 7e plaats in Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling

Charlotte Groenendijk
Charlotte Groenendijk
Marketeer
2 december 2021

Ook dit jaar heeft XSARUS deelgenomen aan het jaarlijks Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Wij zijn trots dat we een 7e plaats hebben bemachtigd en we ons daarmee ‘expert in talentontwikkeling’ mogen noemen. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Satisaction richt zich op goed werkgeverschap, arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Talentontwikkeling en XSARUS gaan hand in hand

Al sinds jaar en dag heeft XSARUS oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Zo worden binnen de XSARUS Academy opleidingen, Demo Day’s en kennissessies georganiseerd en wordt er maandelijks gespard over nieuwe technieken, platforms, frameworks en tools.

Naast ontwikkelen op technisch gebied, kunnen onze medewerkers aan de slag met hun persoonlijke groei. Zij hebben onbeperkt toegang tot meer dan 130 trainingen van New Heroes, van persoonlijke effectiviteit tot sociale vaardigheden. Ook worden er regelmatig interne initiatieven uitgerold om elkaar op allerlei manieren te motiveren en te enthousiasmeren. XSARUS draagt het ‘Keurmerk Talentontwikkeling’ het komende jaar wederom met trots!

Werken bij XSARUS betekent niet alleen werken voor onze klanten, maar ook aan jezelf. Wij bieden onze medewerkers een schat aan mogelijkheden om door te groeien op technisch en persoonlijk vlak.
Paul Kieviet, CEO XSARUS
Lees ook