XSARUS x CloudSuite: nieuw partnership voor B2B e-commerce succes

Paul Kieviet
Paul Kieviet
CEO
12 juni 2024

De stijgende vraag naar B2B e-commerce oplossingen vraagt om een verbreding van ons aanbod. Met trots kondigen we daarom een nieuw partnership aan met e-commerce pakket CloudSuite. Deze samenwerking stelt XSARUS in staat om B2B-vraagstukken nog beter te beantwoorden en in te spelen op de behoeften in de markt.

Vanuit groothandels en merkfabrikanten ontvangt XSARUS steeds vaker de vraag om te ondersteunen bij de ontwikkeling van een B2B e-commerce platform of klantportaal. En het realiseren van verdere groei. Om die reden gingen we op zoek naar een SaaS e-commerce platform dat standaard over de meest gevraagde B2B-functionaliteiten beschikt. Een platform dat in een complexe omgeving goed weet om te gaan met meerdere bedrijven, landen, kanalen, valuta's, talen, merken, prijsstructuren of winkels. In CloudSuite hebben we deze partner gevonden. CloudSuite is een totaaloplossing die naast B2B-, ook over B2C-functionaliteiten beschikt.

XSARUS x CloudSuite
CloudSuite en XSARUS delen een vergelijkbare cultuur, een pragmatische manier van werken en een gezamenlijke visie op de digitale transformatie die veel fabrikanten, distributeurs en groothandels momenteel doormaken.
Paul Kieviet, CEO bij XSARUS

Uitbreiding van B2B e-commerce aanbod

CloudSuite past perfect in het rijtje van bestaande e-commerce oplossingen die XSARUS al succesvol implementeert, waaronder Adobe Commerce, Magento Open Source, Shopware,  BigCommerce en SCAYLE. Door de toevoeging van CloudSuite ontstaat een nog verder uitgebalanceerd aanbod dat klanten meer keuze en flexibiliteit biedt. Bovendien is CloudSuite geen onbekende van XSARUS; vanuit het XSARUS PIM Masters team bedienen we gezamenlijke klanten.

De krachtenbundeling met XSARUS markeert een belangrijke stap voor CloudSuite in de e-commercemarkt. We zijn enorm trots om samen te werken met deze toonaangevende, onafhankelijke partij die net als CloudSuite staat voor kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid. De expertise en ervaring van XSARUS op het gebied van e-commerce, gecombineerd met ons innovatieve e-commerce platform, stelt ons in staat om onze klanten ongeëvenaarde oplossingen te bieden waarmee ze hun online ambities waarmaken.
Okko Huisman, CEO bij CloudSuite

Volgende stap in B2B e-commerce

Met dit partnership versterken we niet alleen onze dienstverlening voor potentiële klanten, maar zeker ook voor onze bestaande klanten. XSARUS en CloudSuite gaan er samen voor zorgen dat groothandels en merkfabrikanten succesvol de volgende stap zetten in e-commerce.