Hoe groter je productaanbod, hoe moeilijker het is om alle productinformatie op de juiste manier te verzamelen en te onderhouden. De PIM-oplossing van Contentserv helpt hierbij en zorgt dat je zo efficiënt mogelijk werkt. Dit geeft dat cruciale streepje voor op de concurrentie.

Time to value

Het geavanceerde PIM-systeem stelt retailers en brands in staat om een relevante, volledige productervaring te bieden aan klanten. Met Contentserv PIM zie je snel resultaat, oftewel: een korte time to value.

In plaats van het dagenlang zoeken en verzamelen van de juiste productinformatie in verschillende systemen, is Trust International dankzij Contentserv in staat om met één druk op de knop de juiste versie van de data te downloaden en te versturen naar bijvoorbeeld online retailers. 
Trust International 
Alexander
Demo aanvragen?
We laten je graag zien wat Contentserv voor jou kan betekenen

XSARUS & Contentserv 

XSARUS ziet Contentserv als een veelzijdige PIM-partner. De uitgebreide functionaliteiten en flexibele opties voor datamodellering maken zelfs de meest complexe uitdagingen haalbaar. En XSARUS mag zichzelf Excellent partner van Contentserv noemen, wat betekent dat minimaal 4 PIM Masters gecertificeerd zijn. En dus precies weten hoe zij voor jou het beste uit het platform halen.

Is Contentserv geschikt voor jou?

Het geavanceerde classificatiemodel maakt Contentserv heel goed inzetbaar voor organisaties met een uiteenlopend assortiment. Zo helpt het classificatiemodel online woonboulevard fonQ om alle productcategorieën, van bedden tot bbq’s, efficiënt en overzichtelijk te categoriseren en te beheren. Bestaat je assortiment uit producten met gecompliceerde, technische specificaties? Ook dit is voor Contentserv geen probleem. Lees hier hoe Hyva haar complexe productinformatie vanuit één databron beheert door de implementatie van Contentserv. Onze PIM Masters hebben veel ervaring met technische productassortimenten en hoe je deze uitdagingen oplost door middel van een PIM.

Genereer technische datasheets vol relevante productinformatie met slechts één klik op de knop.

Hyva
Product informatie management proces van Hyva wereldwijd in beweging
Lees de case

Onderscheidend vermogen van Contentserv

  •  Geïntegreerde PIM, MDM, DAM, MXM-oplossingen: Contentserv combineert Product Information Management (PIM) en Master Data Management (MDM)-functionaliteiten in één platform. Daarnaast biedt Contentserv ook geïntegreerde Digital Asset Management (DAM) en Marketing Experience Management (MXM)-oplossingen. En is hier uniek in.
  • Configureerbare API's: hiermee kun je de manier van data uitwisseling aanpassen naar de behoeften van jouw organisatie. Binnen én buiten het IT-landschap.
  • Geavanceerde vertaalmodule: de vertaalmodule biedt de mogelijkheid om alle taken met betrekking tot kwalitatief hoogwaardige vertalingen te automatiseren, te reviewen en te exporteren.
  • Gebruiksvriendelijke syndicatiemogelijkheden: distribueer productinformatie nauwkeurig naar alle verkoopkanalen en importeer naar gewenste formats, zoals Excel.

Kortom: Contentserv biedt veel mogelijkheden, toepassingen en flexibiliteit. Je kunt het echt naar alle specifieke behoeften van jouw organisatie op PIM-gebied inrichten. Als Excellent Partner van Contentserv, helpt XSARUS je daar graag bij.

Deze klanten gingen je voor:Alle PIM klanten