Sinds 2015 ben ik werkzaam bij XSARUS en ik ben hier in mijn rol als accountmanager nog niet uitgekeken. Hoe dat komt? Bij XSARUS wordt elke dag gezien als een nieuwe kans om te leren, te groeien en bij te dragen aan het succes van de organisatie. Dit werkt zowel bottom-up als top-down: ondanks dat XSARUS al bijna 25 jaar bestaat, blijft ons managementteam met onverminderde betrokkenheid betrokken en meewerken. Dat zorgt voor een hecht teamgevoel; we doen het samen en werken iedere dag gezamenlijk aan het succes van XSARUS.

Ik vind de persoonlijke kant die in mijn rol is verweven erg fijn. Ik krijg er energie van om de (potentiële) klant te leren kennen, hun problemen op te lossen en een mooie samenwerking te realiseren. En dat op een eerlijke, benaderbare en persoonlijke manier.
Aart, Accountmanager bij XSARUS
Veelzijdig carrièrepad

Ik heb in de afgelopen jaren veel gedaan, gezien en geleerd bij XSARUS. Ik ben gestart als relatiebeheerder waarbij ik de bestaande klantrelaties onderhield en nieuwe (doorontwikkeling) projecten binnenhaalde. Dit was in de tijd dat we bij XSARUS nog geen consultants hadden. Daarnaast draaide ik mee op het eerste PIM inriver project en de eerste twee Magento projecten van XSARUS. Mijn functie veranderde van relatiebeheerder naar business consultant voor ons digital marketing team. En ik ben nu sinds 2022 werkzaam als accountmanager en daar vooral gefocust op het binnenhalen van new business. Niet alleen voor het digital marketing team, maar ook voor onze e-commerce en Product Informatie Management diensten.

Nooit uitgeleerd

Ik ben bij XSARUS voor mijn gevoel nooit uitgeleerd. Zo heb ik mezelf afgelopen jaren verdiept in PIM en e-commerce pakketten als inriver, Akeneo en Magento en (ook recent) nog certificeringen behaald. Niet verplicht in mijn rol als accountmanager, maar in mijn ogen wel heel belangrijk. Ik wil graag zoveel mogelijk van de (technische) inhoud afweten om het richting de buitenwereld zo goed en eerlijk mogelijk te kunnen “verkopen”.

Schakel tussen XSARUS en de klant

In mijn rol als accountmanager ben ik de schakel tussen XSARUS en haar (potentiële) klanten. Dankzij mijn brede kennis en ervaring vertegenwoordig ik al onze diensten. Dit helpt mij om tijdens gesprekken met potentiële klanten meteen in te spelen op hun specifieke uitdagingen. Daarin vind ik het leuk om te anticiperen op ieders behoefte en kennisniveau.

De technische en procesmatige aanpak van XSARUS in combinatie met mijn creativiteit en vermogen om out-of-the-box te denken is een goede match. Het is uitdagend, verfrissend en vult elkaar goed aan. Het houdt je scherp en er gaat geen dag voorbij dat ik niets leer.
Aart, Accountmanager bij XSARUS
Ook werken in ons Sales & Marketing team?
Ontdek welke functie bij jou past

Waarom ik met plezier bij XSARUS werk

Ondanks de groei en de vele veranderingen binnen XSARUS, is het familiegevoel en de persoonlijke betrokkenheid constant gebleven. Dit is uniek, het personeelsbelang staat hier echt op nr. 1. Ik krijg de ruimte en de vrijheid om mee te denken; als ik nieuwe trends of kansen in de markt signaleer, kan ik deze altijd delen en anticiperen we daar gezamenlijk op. XSARUS is flexibel, staat open om van koers te veranderen en om nieuwe technieken toe te passen. We hebben de kennis en vaardigheden in huis en hebben de daadkracht om nieuwe kansen en projecten aan te pakken. Dat waardeer ik aan de cultuur hier.